Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik az Éva Dorka...

Hogy tetszik az Éva Dorka név? Adnátok?

Figyelt kérdés

2023. júl. 11. 21:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Evelin(d)a Dor(ot)ina. :):)

Amúgy tényleg nem passzol 1máshoz a két név, de ha tényleg így tetszik nektek, adjátok nyugodtan ebben a formában.

De amúgy én nem kedvelnék Éva se lenni, meg Dorka se.

Éva név hangzása nekem túl öreges, túl "nyájas", mintha mindent be akarna burkolni lekvárba , hogy még aranyosabbnak tűnjön, aranyosabbnak, mint amilyen (lehet, hogy tényleg aranyos, de mi van, ha önbizalomhiányos, és azért inkább megjátsza önmagát; tehát adódhat ebből is.) Nem ismerek ilyet, nekem ez a név ezt sugallja.

Dorka meg kislányos, ezer bocsi, de nekem """"dedós-név""""

Bocsi,ha valakit megbántottam, de hivatalos formában így, hogy Dorka, tutira nem viselném el sokáig. Teljesen komolytalan hangzása van ; becézgetni, szeretve mondva jó, tehát becenévnek tökéletes, de hivatalos papírra nagyon rossz. Én megváltoztatnám lehet simán mind a kettőt.

Na jó, az Éva úgy, hogy Évike, tetszik. Így sem a best, de így már nagyon király. Viszont, Dorka helyett mindenképpen Dorinát adnék. Ja, és lehet, hogy ha Éva Dorina lenne a nevem; Dorkaként becéztetném magamat. Szerintem simán, mert a Dorina sokkal szebb, mint az Éva, és a Dorinából pl adódhat a Dorka becenév. De lehet, hogy simán Dorinának hívatnám magam becézetlenül.

2023. júl. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!