17 év korkülönbség és 8 hónapos kapcsolatban bevállalnátok egy babát?
Gondolom 19 évesen egy elvált 37 éves gyerekes pasi volt a legjobb az összes közül. 🤦Semmi esetre sem vállalnék vele.
Ilyenkor hol vannak a szüleid? Költői kérdés....
Jézusom, nem.
Pláne nem 19 èvesen.
Ex vőlegényem (32 volt) mikor megcsalt egy 22 éves csajjal, akinek szintén volt vőlegénye.. :D összejöttek, majd 1,5 hónap múlva teherbeesett a lány, a gyerek első szülinapján már nem voltak együtt..
19 évesen biztos, hogy nem szültem volna, pláne nem egy 37 évesnek..
Az (szerintem) másodlagos, hogy mióta vagytok együtt, x év után is ugyanúgy beüthet a kaki.. De nyilván jobb együtt lakni, kiismerni a másikat, és utána családot alapítani.. Garancia semmire nincs. Sem arra, hogy nektek nem működne, de arra sem, hogy működne.
Szerintem várj még 2-4 évet a gyerekvállalással, addig pedig tapasztalj, éld az életed, utazgass, tanulj.
A fenti leírásod minden szavával probléma van.
19 évesen túl korai. Túl nagy a korkülönbség (ami alapvetően nem baj, de minden egyéb tényezővel együtt most ez is csak bonyolítja a helyzetet). A párod most vált el. 8 hónapos a kapcsolatotok. Már van egy gyereke (szintén nem baj, de nehezítő tényező). Ugyan miért gondoltad, hogy erre bárki azt fogja mondani, hogy jó ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!