Mit tegyek, ha nagyon csúnya a bőröm?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az utóbbi 5-6 hétben vettem észre (most vagyok 40 hetes), hogy nagyon érzékeny, csúnya lett a bőröm azokon a helyeken, ahol szőrtelenítek.
Semmit sem csinálok másképp, mégis rondán néz ki.
Engem ez nagyon zavar, nem érzem jól így magam. :(
Kozmetikushoz se energiám, se időm nincs elmenni, illetve annak idején a gyanta is hasonlóan "kiütött".
Most egyébként borotvát használok zselével, mindig alaposan felpuhítom előtte a bőröm, utána hidratálok, de nagyon csúnya.
Mi lehet ennek az oka? Ahogy írtam, az utóbbi 5-6 hétben lett ilyen, előtte nem volt baj.
Mit tudnék még csinálni, hogy kicsit szebb legyen?
2023. júl. 10. 15:34
1/3 anonim válasza:
Terhesség is okozhatja. Megszülsz és nagy eséllyel jobb lesz. Szerintem segít ha néha leradirozod a bőrt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom! :)
2023. júl. 10. 19:08
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki a szalicilsav szerumot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!