đMi a vĂ©lemĂ©nyetek a SzĂłfia nĂ©vrĆl?đ
Nagyon szĂ©p, szivesen viselnĂ©m; bĂĄr Ă©n inkĂĄbb rövid o-val adnĂĄm, mert nem ' egy szĂłnak a fia', hanem egy lĂĄny, egy hölgy. De amĂșgy hosszĂș o-val is adhatĂł, de amĂșgy rövid Ăł-val is imĂĄdnĂĄm viselni; de szĂłval, alapbĂłl a rövid o-sat jobban preferĂĄlnĂĄm.
AmĂșgy pl Ă©n alapbĂłl az AliznĂĄl is a rövid i-set preferĂĄlnĂĄm, de lehet, hogy van olyan vezetĂ©knĂ©v, ahol hosszĂș Ă-vel jobb lesz a nĂ©vnek a ritmikĂĄja, Ășgyhogy lehet nagyon jĂł mĂ©g hosszĂș Ăł-val is a SzĂłfia. Meg amĂșgy Ăgyis szĂ©p, csak kicsit nekem 'szĂł fiĂĄs', de ettĆl mĂ©g nem rossz, teljesen cool nĂ©v; de nekem alapvetĆen, vezetĂ©knĂ©v nĂ©lkĂŒl/azt nemismerve; a Szofia jobban tetszik.
Szerintem szĂ©p nĂ©v, egyik ismerĆsömet is SzĂłfiĂĄnak hĂvjĂĄk, Szofinak becĂ©zteti magĂĄt.Szereti a nevĂ©t, Ă©s eddig senki nem kifogĂĄsolta, meglepĆdtem, hogy miket irtak elĆttem, dehĂĄt nem tetszhet mindenkinek minden.
Nekem személyszerint tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!