Az Ars Una kulacsok tartósabbak, mint a Lizzy Cardok?
A kérdésre nem tudom a választ, de tavaly év elején a gyereknek a pepcoban vettem a kulacsot. Teljesen úgy néz ki mint egy Ars Una (vékony, biztonsági záras, fém a palack) 1800ft volt. Tökéletes a mai napig.
A kövi tanévre is jó lesz. Nem kopott meg a minta sem (Fekete alapon, térkép)
Nem. Nem ilyen kis csőrös.
Nekem a lányom most volt elsős.
3 kulacsot gyepált le az első 4 hónap alatt. 🤦
Az elsőt 1 nappal iskola kezdés előtt, bár nem ars una volt , de majdnem ugyan ilyen kupakos.
Most egy teljesen no name van, szívószálas kihajtható csőrrel.
Lányom 5 éve használja az ArsUna kulacsát (bár 3 év ovi alatt nem napi szinten, csak heti 2x, suliban minden nap), de csak most repedt meg rajta az akasztó. (Én törtem le, pipa is volt a lányom)
A szilikon gumit cseréltem benne 2x, mást nem. A mintája karcos, de nem kopott. Szerkezetileg tökéletes, de már nagyon unom, úgyhogy szeptemberre kap újat.
A kicsi is 3 évig használta oviban (szintén heti 2x) illetve családi kirándulásokon, annak sincs semmi baja.
Nekem is az van, kb. 5 éve használom napi szinten. A minta már elég kopott, de ebben is csak a szilikon gumit cseréltem 3x.
Legközelebb is ArsUnát fogok venni.
Nekünk volt ARS UNA kulacsunk de nem jött be mert hamar az italok még sima víz is hamar tönkre ment rossz izü lett .
Úgyhogy le cseréltük egy másik fajta kulacsra sőt 2 különbözö kulacsra is van lányomnak.
Azokal nincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!