Kinek melyik babakocsi jött be?
Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 20:28
1/5 anonim válasza:
Graco
Van hozzá hordozó, a kocsit 4 fokozatban döntheted, a vizszintestől az ültethetőig, lapra csukható, nagy pakoló rész (5kgig), az első kerekek bolygósak,de lehet fixálni is.
Nagyon szeretem, mert egyhelyben megtudok vele fordulni, nagyon könnyű navigálni, és az elejétől fogva 3éves korig használható, mivel a sportkocsi funkció is benne van.
2/5 anonim válasza:
Nekem volt egy Baba Star, igaz, ahhoz nem volt hordozó, de majdnem vízszintesbe lehetett lecsukni, én azt azért szerettem, mert viszonylag nagy volt, de nagyon könnyű, és hatalmas pakolója volt. És volt egy Giraffe Club, azzal annyi bajom volt csak, hogy nem volt olyan nagy az alsó pakolója, de amúgy szerettem, ahhoz hordozó is volt, kényelmes volt nagyon és azzal is könnyű volt buszra szállni.
3/5 anonim válasza:
Nekünk is a Graco vált be! Imádom!!!
4/5 anonim válasza:
Nekem ilyen van!
Csak elég nehéz, 12 kiló kb, tehát akkor érdemes ilyet venni, ha nem kell cipelned soha. De jó stabil, van hozzá hordozó is, és mózes is.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat B.U.É.K
2008. dec. 31. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!