Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ovulációkor pecsételés?

Ovulációkor pecsételés?

Figyelt kérdés
Elvileg tegnap volt az ovulációm. Tegnap és ma egy minimális rózsaszínes folyásom volt. Tegnap reggel, ma pedig délután, szóval nem állandóan. Olvastam, hogy normális lehet, de valóban? Velem még sosem volt ilyen. Aggódom, hogy esetleg tovább fog tartani, mert az semmi esetre sem normális már.
2023. jún. 29. 18:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem ovukor egy tűhegyni vér szokott lenni, vagy egy kis csík, de nem mindig, sokszor semmi. Most először volt olyan pecsételés, mint neked. Csak 1x volt a tisztaságin, meg aznap 2x törlésnél. Én is megijedtem.

Előzmény: 2 hónapja volt egy vetélésem+utána kiderült, hogy méhszájsebem is van, szóval én arra is gondoltam, de utána már volt 2 ovum és akkor nem volt ilyen. Úgy voltam vele, ha nem múlik/erősödik/máskor is előjön, akkor orvoshoz megyek, de eddig nem jött 🙏Neked is ezt tanácsolom. (Illetve, ha rég volt rákszűrésed, akkor azért arra menjél, nekem az is friss.)

2023. jún. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!