Babának milyen mosószert és öblítőt ajánlanátok? Külön mostátok a ruháit?
Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 17:26
11/16 anonim válasza:
Dm sensitive mosószerrel mosom, öblítő nélkül.
12/16 anonim válasza:
Sosem mostam külön, és ugyan azzal mostam amivel a mienket. Ami épp akciós volt. Biopon, ariel, tomi, lenor, coccolino... mikor mi. Nem sensitive
13/16 anonim válasza:
Külön mosom de mosószer az ugyanaz, mint a miénk (persil legtöbbször)
Öblítő pedig coccolino sensitive.
14/16 anonim válasza:
Külön gyűjtöm, külön mosom a ruháit. Sok volt, összejött, főleg ha a mindenfélére használt textilpelusokat is hozzácsaptuk.
Frosch babáknak való mosógéllel mosunk rá, néha az öblítőjét is használjuk, de nem mindig.
15/16 anonim válasza:
Fel eves lassan, kulon gyujtom, kulon mosom Frosch Baby mososzerrel es oblitovel.
16/16 anonim válasza:
Persil sensitivet. Próbáltam a mi mosószerünkkel, de a mai napig véresre vakarja magát tőle, pedig már 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!