Nárcisz Mercédesz jó névpáros együtt szerintetek?
Nárcisz női név, férfi párja Narcisszusz
Jácint férfi név
Szerintem nem rossz hangzásra, de azért nem mindegy mi a vezetéknév.
Én nem adnék két különleges nevet, mert úgyis csak az egyiket használja.
De kár volt feltenni a kérdést, mert itt úgyis mindenki az összes névre csak azt írja hogy szar. Pl. A Hanna, az egyik leggyakrabban adott név az elmúlt 10 évben, de erre is azt írja itt mindenki hogy szar. Akkor ki adja ennyiszer, ha annyira gáz lenne???
Ne hagyd hogy elvegyék a kedved, azt válaszd ami nektek tetszik.
Az meg hogy majd szidni fog amikor le kell írnia a nevét... tiszta röhej. Először is, hányszor kell leírni a nevedet naponta, ti mikor írtátok le utoljára? Másodszor, ha mondjuk 10 karakterrel többet kell írni az már annyira megerőltető?? Gondolom ezeket a véleményeket író emberek az érettségi óta nem olvastak egy könyvet sem, és csak fél szavakkal kommunikálnak.
Csak azt nem értem ha ennyire utálnak írni, akkor minek kommentelnek egész nap mindenhova.
És ezt úgy mondom hogy hosszú nevem van és soha az életemben nem jutott még eszembe amikor le kellett írni hogy jobb lenne rövidebb. Pedig az én gyerek/fiatal koromban még minden ügyintézés papíron ment. Nem úgy mint ma, vagy 10-20 év múlva.
Anyáááám
Miért akarsz kicseszni vele?
Nem jó. Nagyon zavaróan rímel a két 'SZ' a két végén. De lehet, hogy a vezetéknévvel együtt mondva az úgy már tud javítani a dallamán.
Meg amúgy picit nyelvtörős is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!