Használt kiságyat kaptunk, de át kéne festenünk. Tudtok ajánlani festéket, ami nem árt a babának akkor sem, ha esetleg lerágja?
Hol és kb mennyiért lehet vásárolni ilyen festéket?
Mennyi festék kellhet egy kiságyra?
zománcfesték v. falazúr
egy kis 3-dl-es elég meg egy közepes szörecset.
árat nem tudok tök változó márkától függ.
hol? barkácsboltok akár a tescoban is...
a barkácsboltban tippet is adnak hogy mivel hogyan.
Én is átfestettem a komódos kiságyat, Sadolin márkájú festékkel. Ebből létezik festék és pác is. Rajta van a dobozon a bababarát jelzés. Én az Obiban vettem, az eladó segített. Habár a színek nem pont olyanok, mint a képen, pl. a napsárga halvány mustárszínű volt, emiatt volt egy kis feszkó, mert visszavittem kicseréltetni (az eladó azt mondta, nem a matricát kell alapul venni, ha-ha, akkor mit?)
Ezzel csak a rácsokat és az éleket festettem át. A többi részt sima vizes alapú akrilfestékkel, az olcsóbb, és nem tudja megrágni, és szaga sincsen.
Létezik bio festék is, abban tuti nincs semmi vegyszer. Egy fajtát néztem, Biopin a neve, de azt csak hetek múlva, rendelésre tudták volna hozni, így nem vettem meg. És elég drága is volt, talán még egy új ágyat is tudtam volna venni az árából.
Az én kislányom is elkezdte rágni, és nem örülök neki, függetlenül attól, hogy mivel van festve. Valaki írta pár hete, hogy az Ikeában lehet kapni ágyrácsvédőt, szilikonból van, állítólag csak 1500 Ft (a honlapjukon nincs fent). Tutira fogok venni, rágja inkább azt.
(utolsó válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!