Lehet a férjem kártyájára utaltatni?
postán kapom a családit és a gyest.szeretném bankkártyára utaltatni.kaptam is nyomtatványt,de az van ráírva hogy :"kijelentem hogy a számla felett jogosultságom van"
De nincsen mert a férjem nevén van.
így utaltathatom oda?
van jogosultságom/társszámla tulajdonos vagyok de az a deviza számlája felett van.
értem én de nekünk nem kell 2 kártya.mert ami van az nálam van.
deviza kártyából van neki és nekem is.a férjem azt hordja magával és én nekem is ott van a sajátom.
amabból nem kell 2mert csak plusz pénz kidobás (kártya díj)
van most a nullázós bank ahol ingyen van a számlavezetés...
értem amit mondasz de a te függetlenségedet is biztositja gondolom veszel a babának ezt -azt akkor jól jön hogy van saját. mindegy ahogy érzed Te tudod végülis.
Hivatalosan nem lehet, gyakorlatilag 1,5évig mi is ezt tettük.
Annyit kell tennetek, hogy bementek a bankba és kéritek, hogy te is tulajdonos lehetsz. Ha nem kértek + kártyát akkor azt is elmondod. Nekünk nem kellett fizetni érte.
Ettől függetlenül a papírra ráírhatod a számlaszámot, nem néznek utánna h kinek a nevén van.
11.07:beírom a férjem számát ahogy te is tetted.
de ha mondjuk kiderül hogy az nem az enyém akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!