Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szúnyogriasztó karkötő gyereke...

Szúnyogriasztó karkötő gyerekeknek mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy létezik ultrahangos és vegyszeres alapú (citromolaj) karkötő is. Sajnos a lányom nem nagyon viseli el, hogy befújjuk spray-vel, viszont a csípések miatt meg folyamatosan hisztizik, plusz véresre vakarja őket. Vízparton élünk júniustól kezdve, úgyhogy szúnyog az van és lesz is bőven még a nyáron. Éjszaka a sátorba is van, hogy bejönnek, jó lenne, ha legalább akkor használna a karkötő, de hálásak lennénk a technológiának, ha nappal is lehetne őket használni. Mi főleg az ultrahangosat néztük (az nem egyszerhasználatos), de érdekelne, hogy tényleg beválnak-e? Gyereket nem zavarja a működésük?

2023. jún. 20. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:
24%
Azt nem tudom, de a vállalatnak aki ilyen szemeteket gyárt és jó haszonnal eladja, annak a költségvetésének nagyon is hatásos.
2023. jún. 21. 05:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Citromolajas szunyoglarkotot vettem tavaly a lanyomnak

Semmit nem er

Folyo mellett elunk mi is

(Van a hazunk,van az ut,vasuti sinek es ott folyik a folyo,szoval eleg kozel.)

Ha tetszett neki ha nem,befujtam ot,es kesz

2023. jún. 21. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!