Kicsikkel milyen éttermeket ajánlanátok Budapesten belül?
4 éves ikrek, 6 éves kisfiú.
Nálam lesznek pár napot, én fogok vigyázni rájuk. Viszont főzni nem igazán szoktam, a reggelit megoldjuk még itthon, vagy a programokra induláskor veszünk még péksütit, vacsira rendelünk. De az ebéddel meg vagyok lőve.
Olyan éttermek érdekelnének, amik valamennyire gyerekbarátok, előny, ha még szórakoztató-/játszósarok is van. :D
19 éves vagyok, az gyerekek az unokatestvéreim.
Rengeteg időt töltök velük, akár családilag, akár úgy, hogy csak én vigyázom rájuk. De ez lesz az első alkalom, hogy 4 napot nálam lesznek Pesten. Napokig mekizni meg hááát... Nem tudom, se nem túl egészséges, se nem túl laktató.
10-es, elnézést, nem tudtam, hogy a főzés olyasmi, ami must have, ha valaki gyerekek közelében szeretne lenni. Tolmácsolom is az édesanyjuknak, ugyanis ő hétköznap maximum szendvicset csinál a konyhában, semmi mást.
Tudnak viselkedni, mivel megszokták, hogy eljárkálnak, hogy beülnek valahová, akár egy süti/fagyi erejéig, akár ebédelni. Nem mindenki állatokat nevel otthon a gyerekeiből.
jó, tehát egy 19 éves tinilányról van szó XD eskü azt hittem valami pasi vagy, aki teljesen kétségbe van esve, hogy miután annyit balhézott a láthatásért a bíróságon megkapta a kölyköket három napra a szünetben...
amúgy fura egy család vagytok, egyedül élsz és még csak főzni sem tudsz, de a nagynénéd gond nélkül rádbíz három óvodást napokra? de akkor vidd el őket bárhova nyugodtan, max. kirak a pincér, ha úgy van vele hogy másutt tartsatok gyerekzsúrt.
vagy egyszerűen csak rendeljetek ebédet is, ha már szendvicset csinálni és megenni napközben túlságosan újgazdag kis pcsa vagy.
De miért ennyire sarkalatos pontja az életnek a főzés? Budapesten 1000+1 étterem van, ahol megoldható az étkezés. Woltról is rendelhetsz konkrétan bármit (kis túlzással).
Nekem egyetem mellett egyszerűbb így megoldani az étkezéseket, ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnék főzni. Tudok, de van az az élethelyzet, mikor kényelmesebb és okosabb máshogy megoldani. Pl. gyerekekkel, program közben is egyszerűbb beülni valahová, mint két program között hazajönni 1,5-2 órára, mert hát szigorúan a házikoszt kell a gyereknek, anélkül nem fog felnőni.
Az utolsó mondatodra pedig nem reagálnék, max. annyit, hogy sajnálom, amiért a gyerekednek egy ilyen primitív anyuka jutott! :)
csinálj palacsintát,hotdog,vegyél félkész pizzát süsd meg vagy menjetek a pesti ikea éttermébe oda gond nélkül mehetsz 3 ovisal is.
de egy hagyományos étterembe semikép ne vidd őket .
oda inkåbb iskoláskortol lehet vinni.
ovisok nem fogják csendben szó nélkül kibirni az éttermezést .
és lassan meg ėrtem itt miėrt dühöngenek a gyerektelenek hogy egy normális étterembe miért visznek ovisokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!