Hány évesen engednéd meg a lányodnak először, hogy kipróbálja a betétet meg a tampont, még azelőtt, hogy menstruálna?
Konkrétan mi a baj a betét kipróbálásával? Nem értem.
A betétet nagyon szívesen oda adom neki, ha érdekli, sőt, vennék egy vagy inkább két olcsóbbat. Szárnyasat meg anélkülit. Vennék olcsóbb tampont is. Aztán odaadnám. Szedjen szét 1-2 darabot, öntse le vízzel, ragassza be az egyik bugyijába, szedje le róla, stbstb. Engem is érdekelt gyerekfejjel ezeknek a belső szerkeszete, kíváncsi voltam arra is, hogyan áll meg a tamponban a vér, mennyit tud felszívni. Ezt festett vízzel jól ki lehet kísérletezni. Én még mellé is ülnék "kísérletegezni" és nyitott lennék bármilyen kérdésére.
De mutatnék neki én is más alternatívákat, moshatóbetétet, menstruációsbugyit, kelyhet. Ezekkel már nem hagynám játszani, de ha érdekli, elmondanám hogyan működnek, miért tartom jónak, ha szeretné, egy mosibetétet is kipróbálhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!