Meddig lehet egészséges gyereket szülni? Hány éves korig?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem sikerült még eddig egy normális párkapcsolatot találni, valami mindig kiderül, ami nagyon gáz. Ezerrel dolgozom magamon is, jártam terápiára (gyerekkori traumák feldolgozása), rengeteg önfejlesztő könyvet olvasok és mégis belefutok rossz kapcsolatokba. Elegem van már ebből. Nagyon szeretnék már babát, lassan kifutok az időből. A mostani kapcsolatom messze jobb, mint a korábbiak, de a "már megint kezdődik" effektus van. Nem bírom már. Ha szakítok, akkor nem tudom, hogy mikor találok valakit, akivel normálisan, nyugodtan, békességben és szeretetben lehet élni, és még akár babát is nevelni. Lassan ott tartok, hogy nem lesz gyerekem, mert a rosszba inkább nem vállalok, nem szeretném megnyomorítani a babát. Hány éves koromig "húzhatom" a teherbeesést? Mikor kell elengednem, hogy valaha babám lehet?2023. jún. 12. 14:23
11/19 anonim válasza:
Nekem 35 évesen úgy el volt öregedve a petefészkem, mintha 45 éves lennék. Durván alacsony AMH szint.
12/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :(
2023. jún. 12. 17:20
13/19 anonim válasza:
Sok fiatal huszonéves szül pl Down-os babát pont az ilyen tévhitek miatt.
Nem életkorfüggő!!
14/19 anonim válasza:
Egy rokon 51 évesen szült egészséges kisfiút. Természetesen nem volt tervezett, azt hitte, már túl van a klimaxon és nem vedekeztek. Erre tessék... szerencsére az apuka 15 évvel fiatalabb, szóval nem lesz gond, de nem kicsi volt a riadalom. A gyerek 7 eves es tök jol van, okos, ügyes.
15/19 A kérdező kommentje:
:) Jó ilyet is hallani :)
2023. jún. 12. 18:39
16/19 anonim válasza:
34 évesen még nem maradtál le semmiről. Az biztos, hogy én egy bizonytalan kapcsolatba nem szülnék, ennél a gyerek is és te is többet érdemelsz.
Szerintem is önfejlesztés kellene még, akkor olyan energiákat fogsz végre sugározni, ami bevonzhatja a számodra normális társat.
17/19 anonim válasza:
En 34 evesen talakoztam a parommal es 39 evesen szuletett a kisfiunk,most 42 leszek es uton a masodik. Kitartast, meg siman megtalalhatod az igazit!
18/19 anonim válasza:
Ha durva gyerekkori traumaid vannak és mérgező családod, akkor ne is számíts arra hogy lesz normális férfi akivel találkozol
Nincs rá esély
Ha nagyon akarsz gyereket akkor vállalj egyedül
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) 17. Remélem :)
2023. jún. 12. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!