Meddig fürdettétek babakádban a gyereket? Az etetőszéket mennyi idős koráig használtátok?
Mikor már ült, akkor már nem babakádaztunk, de előtte is sokszor inkább csak közösen lezuhanyoztunk.
Etetőszék - olyat vettünk, ami sokáig kitart, nem csak etetőszék funkciója van (TrippTrapp etetőszék típusú csak olcsóbb kiadás). Az ikeás simába még befér, de már nem kényelmes, ha étteremben eszünk, inkább széken ül sokszor simán. 2 éves
Másfél éves, berakom a kiskádat a nagyba, egyelőre kényelmesen bele tud ülni.
Tud már normális széken ülni, de az etetőszékbe be tudom kötni. Azt is használjuk még.
Sosem fürdettem babakádban, első naptól a nagykádban fürdettem.
Fiam 2éves koráig használta az etetőszéket, lányom 20hónapos, még használja.
13 honapos,meg kiskadba furdetem,mert csak zuhanyzonk van.
Etetoszekben etetem,bar mar nem kenyelmes neki,mindig fel akar allni benne.
2 gyerek.
Kád: egyik 2 éves koráig, másik 1 éves koráig
Etetőszék: mindkettő 3 éves koráig
9-10 hónapos korig babakádat.
1,5 éves korig etetőszéket. Vettünk székhez rögzíthető ülésmagasítót és onnantól abban evett. Már most átalakítható etetőszéket vennék, ha összejön a kistesó. Igaz akkoriban kis méterű volt az étkezőasztalunk és nem is fért el alatta az etetőszék, hogy tálca nélkül evett volna, ezért is vettük a magasítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!