Anasztázia, Arabella vagy Valentína?
Egyetértek azzal, hogy merjen az ember különleges nevet választani a gyereknek, ha az tetszik, de ha itt 10-ből 9 embernek nem tetszik az Arabella, akkor jó eséllyel szegény gyereknek se fog tetszeni (már csak statisztikailag tekintve is).
Szerintem érthető, ha az ember nem akarja gúnyolódásnak vagy ellenszenvnek kitenni a gyerekét.
És nyilván nem fogok senkit hátrányosan megkülönböztetni, mert nem tetszik a neve, de az már okot adhat akár egy tudatalatti ellenszenvnek is. Na meg nem mindenki tud elvonatkoztatni a saját ízlésétől, sajnos primitívebbek az emberek, mint gondolnád sokszor.
Köszi a válaszokat!:)
Tina becenév is tetszik nekünk, de a nővérem kislányá is így becézik( ő Martina) és nem szeretnénk hogy két ugyanolyan becenevű kislány legyen a családban, ráadásul 2 év különbséggel csak. Sztézi becézés a Anasztáziának tetszik, de szerintem elég nehezen kimondható. Esetleg még a Násztya becenevet hallottam, de nekem elég idegen hangzású.
Annabella, Mirabella Lorabella?
Arabella név helyett. Persze ez is csak ötlet. Az Anasztázia és Valentina nekem nagyon nem tetszik.
Szerintem a Tóth Annabella jól hangzana.💗😊
Ha annyira Bellát szeretnétek, miért nem néztek másik “bellás” nevet?
Annabella
Izabella
Rózabella
A Tóth Annabella még jól is hangzik és ritka név is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!