Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjednek ti, a családja...

A férjednek ti, a családja vagytok az elsők? A legfontosabbak?

Figyelt kérdés
Te+gyerekek ezt értem családnak
2023. jún. 6. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Természetesen igen
2023. jún. 6. 10:55
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Igen
2023. jún. 6. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen
2023. jún. 6. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
2023. jún. 6. 11:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokszor nem.

Most vagyunk épp emiatt hazasságunk mélypontján.

Itthon dolgozik kb fél éve. Autószerelő, itthon van a mühelye. Ennek ellenére reggel elviszi a nagyot az oviba, aztan ebedre bejön 10percre, ami alatt végig telefonozik, majd legközelebb este 8 fele látjuk. Semmi csaladi program, semmi együtt töltött idő sem velem, sem a gyerekekkel.

Ha nekem dolgom lenne, 80%ban pont nem ér rá, vigyem anyámhoz a gyerekeket addig.

Fél évvel ezelöttig a másik szakmájában dolgozott, alkalmazottként, addig más volt a helyzet itthon.

2023. jún. 6. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ami nekem nem volt teljesen természetes. Lehet az embernek pl. a karriere a legfontosabb, de tudatosan a családjával tölti a legtöbb időt. Vagy a hobbija az élete, de lemond róla ideiglenesen, mert tudja, hogy felelős a gyerekeiért. Nem kell, hogy mindenkinek, aki gyereket nevel, ez legyen az álma. Attól még lehet jó szülő. De a férjemnek ez a legfontosabb dolog a világon, nagyon jó apa, és a legszebb időszakát éljük az eddigi életünknek akkor is, ha még így is borzasztó nehéz néha. :)
2023. jún. 6. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Javaslom a Családi kapcsolatos/Anyós, após és a Szülő-gyermek kapcsolat kategóriát. Rengeteg beszélgetés arról szól, hogy a férj nem tud leszakadni a szüleiről és őrlődik a felesége és az anyja között.

Nem hiszem, hogy sokan ilyen őszinték lesznek erre a kérdésre, mint az 5-ös. Mindenkit szétszednek és jönnek a "minek szültél egy ilyennek" kérdések és ezek alternatívái.

2023. jún. 6. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen,bar neha ugy erzem jobban szeret dolgozni mint itthon lenni.

Komuves,es hetvegente is eleg sok a munkaja,mar a rendes munkahelyen kivul

Mindig azt mondja,ertunk csinalja,mert kell a penz

Neha mar kiakadok,hogy szarom le a penzt,csak legyen itthon,pihenjen,mert hiaba a penz ha kikesziti magat

Olyankor visszavesz a tempobol egy kicsit.

Az egeszsegenek sem tesz jot a sok munka.volt mar ra pelda,hogy annyira kimerult volt,hogy összeesett.

2023. jún. 6. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

"Rengeteg beszélgetés arról szól, hogy a férj nem tud leszakadni a szüleiről és őrlődik a felesége és az anyja között."

Azért van ennek egy másik oldala is. Én a saját barátnőimen, közeli nőismerőseimen is látom, hogy sokan naponta beszélnek az anyjukkal, az ő tanácsaikat nem beleszólásnak élik meg, amit ők mondanak és tesznek, az jó (nyilván, mert az anyjuk értékrendszerében nőttek fel), de amit a férjük anyja/családja mond vagy csinál, az mindig rossz, akkor is, jó ha kívülről ez nem így látszik. Én legjobb barátnőmnek is mondtam, mikor panaszkodott egyszer egy eset miatt, hogy bocsi, de baromira az anyósodnak van igaza.

Na most, ha egy nő ír ki kérdést ezekben a kategóriákban, akkor tudattalanul is abba az irányba fogja ferdíteni a sztorit, hogy kívülről neki legyen igaza, elhallgatva részleteket, felnagyítva más részeket. Én azt látom, sok nő "le nem szakadásnak" éli meg, ha egy pasi jó viszonyban van a szüleivel és velük ért egyet valamiben, pedig ebbe semmi fura nincs, nyilván a férjhez ugyanúgy a saját családja gondolatmenete áll közelebb, mint a nőnek.

Csak a férfiak kevésbé emocionálisak, ezért nem írnak ki kérdéseket az anyósukról, aki mondjuk mindennap hívogatja a lányát és beleokoskodik az életükbe.

2023. jún. 6. 12:08
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
igen. nalunk inkabb en, az anyuka vagyok aki szievesebben programozik egyedul. 19 honapos a kislanyom, otthon vagyok vele. szeretem imadom de ha van alkalmam szeretek szabadulni is. magamnak lenni. elmenni vasarolgatni, fodrasz, baratnok...
2023. jún. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!