Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ragna nevet hogy lehet becézni?

Ragna nevet hogy lehet becézni?

Figyelt kérdés
Ez lesz a születendő kislányunk neve, a férjem választotta, és anyukám ezen van kiborulva, hogy hát hogyan fogja becézni, mert a “Ragi” mégis mennyire hülyén hangzana (mondjuk az szerintem is, de én nem is terveztem a nevét becézni). Ötletek?
2023. jún. 5. 14:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem hangzik hülyén a Ragi, de nem becézném. Ha a mama ragaszkodik hozzá, szólítsa Mókuskámnak, vagy Lujzinak.
2023. jún. 5. 14:23
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy lány név? Hát szerintem mindenhogyan borzasztó becézés nelkül is..Rágó vagy Rágna..
2023. jún. 5. 14:28
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Sz▒rra fogják szop▒tni az iskolában. Biztosan megéri ezt a sorsot szánni egy gyereknek? Regina esetleg?
2023. jún. 5. 14:33
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Rani lenne nálam.
2023. jún. 5. 14:36
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

"Sz▒rra fogják szop▒tni az iskolában" Pontosan!!!

A gyerekek nagyon kis gonoszak tudnak lenni.

2023. jún. 5. 14:41
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Én is így gondolom. Azon túl, hogy azt hittem, fiú név, egyből Thor és a Ragnarök jutott eszembe. És nem én leszek az egyetlen.
2023. jún. 5. 14:46
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként első találat volt a keresőbe (persze a Ragnarök után, de ki lehet próbálni...):

"A Ragna név becézése / Ragna becenevei: Ragnus, Ragnika, Ragnica, Agna, Agnus, Agnuci."

2023. jún. 5. 14:47
 8/18 anonim ***** válasza:
66%

A gyerekek egy egyszerű snassz nevet is ki tudnak cikizni, ha akarnak. Itt pedig mindegy milyen nevet írsz ki, úgyis lefikázzák. Minden nevet lehet becézni.

Ja és a kérdező nem véleményt kért a névről.

2023. jún. 5. 14:51
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha ez nem trollkodás, akkor legalább egy vállalható második keresztnevet adjatok mellé.
2023. jún. 5. 14:52
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem becézném, de lehetne pl. Nana, Rani. De nagymama akár Ágikának is becézheti, ha az számára könnyebb.
2023. jún. 5. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!