Ragna nevet hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
Ez lesz a születendő kislányunk neve, a férjem választotta, és anyukám ezen van kiborulva, hogy hát hogyan fogja becézni, mert a “Ragi” mégis mennyire hülyén hangzana (mondjuk az szerintem is, de én nem is terveztem a nevét becézni). Ötletek?2023. jún. 5. 14:17
1/18 anonim válasza:
Nem hangzik hülyén a Ragi, de nem becézném. Ha a mama ragaszkodik hozzá, szólítsa Mókuskámnak, vagy Lujzinak.
2/18 anonim válasza:
Ez egy lány név? Hát szerintem mindenhogyan borzasztó becézés nelkül is..Rágó vagy Rágna..
3/18 anonim válasza:
Sz▒rra fogják szop▒tni az iskolában. Biztosan megéri ezt a sorsot szánni egy gyereknek? Regina esetleg?
5/18 anonim válasza:
"Sz▒rra fogják szop▒tni az iskolában" Pontosan!!!
A gyerekek nagyon kis gonoszak tudnak lenni.
6/18 anonim válasza:
Én is így gondolom. Azon túl, hogy azt hittem, fiú név, egyből Thor és a Ragnarök jutott eszembe. És nem én leszek az egyetlen.
7/18 anonim válasza:
Egyébként első találat volt a keresőbe (persze a Ragnarök után, de ki lehet próbálni...):
"A Ragna név becézése / Ragna becenevei: Ragnus, Ragnika, Ragnica, Agna, Agnus, Agnuci."
8/18 anonim válasza:
A gyerekek egy egyszerű snassz nevet is ki tudnak cikizni, ha akarnak. Itt pedig mindegy milyen nevet írsz ki, úgyis lefikázzák. Minden nevet lehet becézni.
Ja és a kérdező nem véleményt kért a névről.
9/18 anonim válasza:
Ha ez nem trollkodás, akkor legalább egy vállalható második keresztnevet adjatok mellé.
10/18 anonim válasza:
Nem becézném, de lehetne pl. Nana, Rani. De nagymama akár Ágikának is becézheti, ha az számára könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!