Pesten, Pest környékén hol van olyan turi, ahol nagyon jó áron lehet babaruhákat venni?
Itt szoktam olvasgatni, hogy valaki 100 ft-ért vesz body-t, meg olyat is hallottam, hogy 1 kg babaruha kb ezer forint.DE HOL???
Én igaz Dunakeszin lakom, itt is van egy angol turi, de ott nem kilóra adják a ruhát, mondjuk ki lehet fogni jó cuccokat, de kevés a babaruha, body-k szinte nincsenek is.
Ha leírnátok pár helyet azt megköszönném, mert ha messzebb is van, lehet alkalmanként megérné elmenni, ha tényleg olyan ró áron vannak rucik.
Én éppen ezért járok vidékre a szüleimhez turizni. Ott hétfőn a bálabontáskor 1190 kilója, majd miden nap egyre olcsóbb, szombaton 190, de ilyenkor is lehet nagyon jó dolgokat kifogni!
Pesten én csak olyan kilós helyet ismerek, ahol 2990 kilója.
jó, mondjuk az sem baj, ha 2ezer fölött van kilója, mert azért 1kg babaruha az elég sok...
de van kimondottan olyan turi, ami babaruhákra szakosodott?
köszi nagyon!hallottam valamit, hogy nyílt egy új turi, de akkor most már tuti elmegyek majd megnézni:)Meg a Hádán is már régóta gondolkozom, majd oda is ellátogatok.
még egyszer köszi nagyon:)
kedves második nem tudom nézed-e még a kérdést, te tényleg köszi a tippet, ma bementem és vettem 2 rugit(next-es)és egy iszonyú édi plüss, bélelt kiskabátot 500 forintért:D
annyira tetszik:)egy hasonló kiskabátot láttam a penny mellett lévő angol turiba, de ott egy ezres volt csak a kabát, szóval tényleg megéri ide benézni:)
köszönöm!:)
Nagyon örülök, hogy sikerült jó darabokat találnod.:) Nekem kifejezetten örömet okoz ha ráakadok egy-egy szép darabra. Olyan büszkén viszem haza mint egy trófeát!:) Igazság szerint most már semmire nincs szükségünk a télre, de nem tudom megállni, hogy ne menjek be annyira élvezem a turizást. Rá lehet kapni.
A Fő úton lévő darab áras ( a Penny melletti) ugyanez a cég, nekem ott mondták, hogy jöjjek ide is el, mert megnyílt. Ráadásul nekem ez a turi gyalog elérhető távolságban van, a napi sétával kötöm össze. Mire odaérünk általában elalszik a lányom és addig van időm vadászni.
A darab áras boltban szinte még semmit nem vettem, csak nyár végén egy gyönyörű alkalmi ruhácskát mert keresztelőre voltunk hivatalosak. Azok viszont nagyon szépek és megfizethető áron vannak.
További jó turizást Neked is!
Nekem is pont így van:)itt lakunk az egyik 4 emeletesben, és pont jó lesz majd a babucival mikor sétálunk:)
Mondjuk felnőtt ruhákban a másik picit jobban tetszik, de itt meg tök jó gyerekrucikat lehet kifogni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!