Lehet valahol textilpelenkát kapni, ami nem sima fehér, hanem jópofa mintás? Nem IKEA, azt ismerem.
Szia!
A tegnapi 23:57-es válaszoló vagyok.
Böngészgettem még, mert én is szeretem ezeket a mintás pelenkákat (az én kedvenceim főleg azok, amik teljes felületükön mintásak).
Ezeket találtam még:
Remélem találsz kedvedre valót :-)
...még annyit, hogy az ALDIs ott a boltban első ránézésre/tapintásra tényleg ijesztő (és most a minták sem tetszettek annyira... pedig 1 évvel ezelőtt nagyon aranyos motívumok voltak ezeken a pelusokon!) Mérete 80X80 centi és kicsit vékonyabb is mint az Ikeás, vagy a Cseh tetra... de mosás után pihe-puha lesz! A kislányom ezzel a fajtával szeret aludni, ezek nálunk az "alvós rongyik" :-)
Ezen kívül van még BabyBruin márkájú, Ikeás, Mülleres, Disney-s és olyan is, amit a ma reggeli válaszoló linkelt... Mindegyiket szeretem és teljesen jó pelusok. Nem fakultak ki , pedig már 1 éve aktívan használjuk az összeset... igaz én csak 40-60 fokon mosok ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!