Gáspár családnévhez melyik keresztnevet választanátok az alábbiak közül?
Nekem ezek közül csak a Bence nem tetszik. a többi nevet szépnek találom. Viszont ami vár van olyan nevű híres ember; tehát, hogy aki már egy nagyon konkrét valaki; azt nem adnám a gyerekemnek; csak max akkor úgy, hogy két keresztneve lenne.
Még a Zsombornál nekem valahogy egy csöppet zavaró, hogy a két "r"-végződés miatt valamiért nekem a legvégén lévő r-t nem olyan könnyű kimondani.
Én a Dénes, a Tamás, és a Vilmos közül választanék; mindjárt megnézem, tudom -e tovább szűkíteni xd.
Szerintem ezek már mind jók; viszont a Vilmosnál még ami tényleg nagyon minimálisan, alig feltűnően, alig észrevehetően a két "s" helyzete valahogy ilyen formában úgy tűnik; nem annyira passzol. Viszont jó név, és mehet hozzá, de a Tamásnál meg a Dénesnél még nagyon minimálisan, így, egy leheletnyire sem fura ott a szó végi 's'-nél valahogyan. Szóval tehát , a Dénes, meg a Tamás jobban illenek hozzá szerintem egy fél leheletnyivel, mint a Vilmos.
Szal akkor én a Dénes és a Tamás közül választanék.
Szerintem a Dénes ritkább, Tomit hármat is ismerek, Dénest nem. Ha ez szempont nektek.
"aki már egy nagyon konkrét valaki; azt nem adnám a gyerekemnek; csak max akkor úgy, hogy két keresztneve lenne."
Legyen Gáspár Győző Viktor :D
Győző:)
Ha meg lányod lesz, akkor Bea lesz a keresztnév?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!