Lassan 4 éves nem tud pedálozni?
Figyelt kérdés
Semmilyen pedálos járművel nem boldogul sajnos. Nem is nagyon próbálkozik. 2 perc és feladja. Közben látom hogy 3 évesek már úgy tekernek mint a villám. Hogy segíthenék neki megtanulnia? Mert amúgy azt látom hogy szívesen használná csak annyira mégsem érdemli hogy erőfeszítéseket tegyen2023. máj. 8. 20:19
1/10 anonim válasza:
Rà lehet hagyni. Mikor megèrik rà, akkor napok alatt ràèrez.
2/10 anonim válasza:
48 vagyok es nem tudok pedalozni 😅 azoval nem kerekparozok.
Tuleltem... Nem nagy ugy
3/10 anonim válasza:
Az én lányom soha nem tudott kismotorozni. Biciklizni is "csak" 8 évesen tanult meg. Úszni és görkorcsolyázni viszont nagyon hamar. Mindenki más.
4/10 anonim válasza:
Meg fog tanulni, csak most még annyira nem tetszik neki, hogy el is fáradjon benne:D
5/10 anonim válasza:
Még raér, általában kb 4 éves kortól való nekik. Persze van, aki korábban megérik rá, de olyan is, aki később. Ha még nincs 4 éves, akkor semmivel nincs lemaradva.
6/10 anonim válasza:
Érdekes nálunk szinte minden 3-4 még 4 éves is futobicoval jár, nem is próbálkoztunk a pedalossal, bőven ráér majd ha kinövi a futót, az csak jó ha minél tovább használja nagyon jól fejleszti.
7/10 anonim válasza:
A fiamnak is nehezen indult, 2 kerekű pedálost egy darabig futóként használta, az egyensúllyal nem volt gond.
A szomszéd gyerek tekert előtte, addig hiába próbáltuk nem igazán kapott rá, de akkoe valami bekattant 3.5 éves volt.
Szerintem ráértek egyszer csak a semmiből elkezd tekerni.
8/10 anonim válasza:
Futóbiciklizni tud? Én lányom tekeri a pótkerekes biciklit már 2,5 éves kora óta (most 3), de nem tud futóbiciklizni..🤷 pedig azt mondják, hogy ez segít megalapozni a dolgokat...
9/10 A kérdező kommentje:
Futóbiciklizni tud. 2 évesen kapta. Már sokszor így megy hogy meglöki magát aztán felemelt lábbal gurul
2023. máj. 9. 05:17
10/10 anonim válasza:
Akkor ügyes. Látod, minden gyerek más. 🤷 Ezen így nem aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!