Hogy illik ez anyák napján? Kinek kell ajándékot adni?
Figyelt kérdés
Anya nélkül nőttem fel, nagyszüleim nem élnek, nem igazán tudom hogy van ez.
A férjemnek kell ajándékot adnia a nagyszüleinek, anyukájának és a keresztanyukájanak, ugye? De a kislányunk nevében is kell a nagyszülőknek adni, vagy egy kis ajándék elég kettojuktol?
10. És te nem érzed milyen gáz, hogy nem tudsz értelmezni egy mondatot? Nem magamról beszéltem, nekem a férjem intézi, még akkor is amikor még csak terhes voltam. A férfiakról általánosságban beszéltem, szerintem rajtad kívül mindenki értette, te is értenéd ha nem az lenne a célod hogy cicaharcolj 😊
2023. máj. 4. 13:34
12/25 anonim válasza:
"Egy kezemen össze tudom számolni hány férfi intézi ezeket a dolgokat"
A férjem tényleg nem szokott az anyjának intézni semmit, de én ugyan nem teszem meg helyette. Szerinte elég egy telefonhívás, el sem megy. Ez az ő döntése.
Én mindig viszek bonbont és virágot az anyámnak és a mamámnak.
2023. máj. 4. 13:35
13/25 anonim válasza:
Akkor meg miről beszélsz?
A te férjed eleve ellenpélda.
De én máshol se tudom elképzelni, hogy anyuka magának intézi ezt. Egyetlen rokoni családban sem hallottam ilyenről
Általában lehet szidni a férfiakat bármiért, az esős idő miatt is, csak éppen ez egy baromság így.
2023. máj. 4. 13:36
14/25 anonim válasza:
13. Miért attól mert az én férjem nem ilyen nem láthatom, hogy más férfiak hogy csinálják? És mire kellene nekem bezzegelni, nem tudtam, hogy ahhoz hogy véleményem legyen a születésemtől kell kezdeni az élettörténetem. Te nem tudod elképzelni én meg látom, ismerek ilyen férfiakat, szóval engedd már meg, hogy leírjam. Én veled ellentétben nem szidtam senkit, leírtam a tapasztalatom, te vagy az aki elkezdett ismeretlenül és ok nélkül gázozni.
2023. máj. 4. 13:41
15/25 anonim válasza:
12. Jól teszed. De ettől sajnos a legtöbb nő inkább magára veszi ezt a terhet, csak legyen békesség.
2023. máj. 4. 13:42
16/25 anonim válasza:
én anyukámat köszöntöm fel. illetve engem a 3 gyerekem köszönt fel.
2023. máj. 4. 14:58
17/25 Derjaderja válasza:
Nálunk a párom anyja mondjuk nem èl már, nem is ismertem. Ha élne, èn a fia nevében nem köszönteni fel, de a gyerekekkel készülnek neki. Nálunk én a gyerekekkel szoktam felköszönteni Anyukámat. Szokott lenni pl könyv vagy virág vagy vmi kedves konyhai eszköz tőlem, most a kisfiamról hűtőmágnest és a lányoktól közösen készített apróságot kap tavaly pl könyvjelzőt készítettünk.
Én nem igazán szeretem ezt az ünnepet, bár hasznosnak tartom. Az óviban is lesz, össze kell magamat kaparni h jó pofát vágják hozzá, de kibírom majd.
2023. máj. 4. 15:29
18/25 Derjaderja válasza:
Lányoktól = lányomtól
2023. máj. 4. 15:30
19/25 anonim válasza:
Nalunk en adok anyukamnak,lanyom ad nekem.nem kell intezni senkinek semmit.. iskolaban kesziti sajat kezzel az ajandekot.rajz,vagy akarmi ilyesmi.
2023. máj. 4. 16:14
20/25 anonim válasza:
Nálunk is mindenki az anyukájának szokott. Én anyának, ő a sajátjának. Lányom nekem. De nálunk gyerekkorom óta így van a családunkban,hogy mindenki a saját anyukáját. Nem is tudtam,hogy van ahol a gyerekük ugyanúgy köszönti a mamát,mint a saját anyukáját. Persze nem tartom hülyeségnek,ne értsetek félre,csak a mi környezetünkbe más a szokás,ennyi. A férjem a sajátját szokta, ő intézi, én is az enyémet. Náluk is ez a szokás amúgy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!