Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, feleségek, anyák , Mit...

Nők, feleségek, anyák , Mit tennétek ha a társatok, férjetek, párotok a közös gyermeketeket, a lányotokat kezdené el szexuálisan molesztálni, abuzálni?

Figyelt kérdés

Életkor: Nő feleség: 26 , Férj, férfi: 30 , gyerek, kislány: 8-14.

A kérdés egy társadalmi probléma.

2023. ápr. 29. 20:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Egy privát levél tanulsága szerint nő is lehet az elkövető. Ebben az esetben lehet, hogy ki kellene egészítenem a kérdésem. Fiú gyermek, és anya elkövező. Elnézést a még nem teljesen helyesen felépített kérdésért. Ez még csak első verzió, prototípus. Köszönöm a megértést.
2023. ápr. 29. 21:17
 12/27 anonim válasza:
92%

A kerdésedben szereplő ffi 16évesen lett apuka?

Anyuka 12evesen szült? Zavaros a kerdés.

2023. ápr. 29. 21:29
 13/27 A kérdező kommentje:
A kérdés logikai hibákat tartalmazhat. Most felhívtad rá a figyelmem, később javítom. A kérdés érdemi része nem a részletekben zajlik.
2023. ápr. 29. 21:32
 14/27 anonim ***** válasza:
43%

Kikötözném, beragasztanám a száját, majd levágnám a farkàt, kauterizálnám a sebet nehogy elvérezzen, majd hasra fektetve és szintén kikötözve összezárnám egy kiéhezett meleg pasival. Nem vicc.

Feleség vagyok,37 éves. 7 éves kislány és 3 éves kisfiú anyukája.

2023. ápr. 29. 21:36
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy saját nemét is zaklathatja! Sőt....Pedofiloknál az a gyakoribb.
2023. ápr. 29. 22:42
 16/27 anonim ***** válasza:
66%

Veszélyesebb haverok segítségével szabadulnék meg az ilyentől

(21 éves 1 gyermekes egyedülálló anya vagyok)

2023. ápr. 30. 03:17
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
10 hát abba biztos lehetsz hogy én minimum kiherélném.
2023. ápr. 30. 03:59
 18/27 anonim ***** válasza:
98%

"A kérdés egy társadalmi probléma."

Milyen társadalmi problema? Szerencsére nem egy mindennapos eset. Pláne, hogy ha anyuka 26 éves, q gyerek meg 8-14, akkor anyuka jó esetben 18, rosszabb esetben 12 éves korában szülte azt a gyereket a 22 vagy 16 éves apukatól. Ez eleve azt feltételezik, hogy igen alacsony értelmi szinten van

2023. ápr. 30. 06:27
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

SOkan hevesen, indulatból regálnak, de nem hiszem, hogy valóban megtennék, amit írnak (még ha most valóban azt is gondolják).

Nekem fiam van, és zaklattak gyerekkoromban, és nem tudom, mit tennék hasonló helyzetben. Biztos, hogy tettlegességig nem mennék el, mert a gyerekemnek szüksége van rám, arra viszont nincs szüksége, hogy az anyját meghurcolják.

Biztos, hogy feljelenteném, és biztos, hogy a gyereknek segítenék feldolgozni, pl pszichológussal.

Attól függően, hogy a feljelentésnek mi az eredménye, próbálnék más utat keresni, hogy többet ne tehessen hasonlót.

Hozzáteszem, ha már "társadalmi kérdés", hogy én *indokolt esetben* támogatom a kémiai kasztrációt.

2023. ápr. 30. 07:00
 20/27 anonim válasza:
80%
Ismét 12es vagyok. Elmondom, miért zavaros. Feltettél egy kérdest családon belüli szexuális zaklatasrol, erőszakról, ahol az elkövető a saját, vér szerinti gyermekével követi ezt el. Hál istennek ez a fajta dolog nem társadalmi probléma, inkább azt mondanám h ritka eset. Nevelt gyermekkel inkább előfordulhat, de még mindíg nem a tarsadalmi probléma kategória, az alacsony vagy nulla iskolázottságú, zömmel cigány családokban fordul elő leginkább, persze nem csak ott, és ez iszonyatos dolog. Majd hoztál egy konkrét példát életkorral jelölve, ami azt feltételezte, h ilyen esetról van tudomásod, vagy egyik szereplóje vagy. Majd kiderül, ezek az életkorok nem valósak, túl korai szexuLis tevékenységet jelentett vna szüléssel, ha igaz. Mi értelme volt leírni konkrét életkorokat, és ez a kerdés mire iranyul? Ver szerinti zaklatokra(ezt kihangsulyoztad), vagy nevelőapa mocsokságára? És esetleg van vmi személyes erintettséged hasonló témában?
2023. ápr. 30. 09:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!