Nők, feleségek, anyák , Mit tennétek ha a társatok, férjetek, párotok a közös gyermeketeket, a lányotokat kezdené el szexuálisan molesztálni, abuzálni?
Életkor: Nő feleség: 26 , Férj, férfi: 30 , gyerek, kislány: 8-14.
A kérdés egy társadalmi probléma.
A kerdésedben szereplő ffi 16évesen lett apuka?
Anyuka 12evesen szült? Zavaros a kerdés.
Kikötözném, beragasztanám a száját, majd levágnám a farkàt, kauterizálnám a sebet nehogy elvérezzen, majd hasra fektetve és szintén kikötözve összezárnám egy kiéhezett meleg pasival. Nem vicc.
Feleség vagyok,37 éves. 7 éves kislány és 3 éves kisfiú anyukája.
Veszélyesebb haverok segítségével szabadulnék meg az ilyentől
(21 éves 1 gyermekes egyedülálló anya vagyok)
"A kérdés egy társadalmi probléma."
Milyen társadalmi problema? Szerencsére nem egy mindennapos eset. Pláne, hogy ha anyuka 26 éves, q gyerek meg 8-14, akkor anyuka jó esetben 18, rosszabb esetben 12 éves korában szülte azt a gyereket a 22 vagy 16 éves apukatól. Ez eleve azt feltételezik, hogy igen alacsony értelmi szinten van
SOkan hevesen, indulatból regálnak, de nem hiszem, hogy valóban megtennék, amit írnak (még ha most valóban azt is gondolják).
Nekem fiam van, és zaklattak gyerekkoromban, és nem tudom, mit tennék hasonló helyzetben. Biztos, hogy tettlegességig nem mennék el, mert a gyerekemnek szüksége van rám, arra viszont nincs szüksége, hogy az anyját meghurcolják.
Biztos, hogy feljelenteném, és biztos, hogy a gyereknek segítenék feldolgozni, pl pszichológussal.
Attól függően, hogy a feljelentésnek mi az eredménye, próbálnék más utat keresni, hogy többet ne tehessen hasonlót.
Hozzáteszem, ha már "társadalmi kérdés", hogy én *indokolt esetben* támogatom a kémiai kasztrációt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!