Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz anya az, aki a család...

Rossz anya az, aki a család mellett is sportol ( heti kb 3 óra összesen) , évente kb 3-4 hétvégéről kimarad kötött sport program miatt? Emellett a gyermekeivel nagyon jó a kapcsolata, rengeteg közös program is van….

Figyelt kérdés

2023. ápr. 25. 20:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Irigység lenne? Lehet végül is. Egy ismerős apuka szegezte nekem a kérdést…:(
2023. ápr. 25. 21:59
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Most (nagyon) szemét leszek : a felesége, hogy néz ki ?
2023. ápr. 25. 22:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Csinosan …
2023. ápr. 25. 22:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha apuka volt akkor nem hiszem, hogy irigység lehet csak beakart szólni. Vannak ilyen emberek de ne érezd rosszul maga miatta.
2023. ápr. 25. 22:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Valami miatt mégis csak irigykedik, egy "lelkis" embernek természetes, hogy

ilyen gondolatai lehetnek erre mint neked. Tényleg ne érdekeljen.

2023. ápr. 25. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 25. 22:21
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

Én nem vagyok anyuka még, de olyan családban nevelkedtem, ahol a szüleim életében nagyon fontos volt a sport, apukám rengeteget futott és biciklizett, anyukám tornázni járt heti többször. Valahogy mégis mindig volt idejük rám, mindig meg tudták oldani, hogy legyen idejük a saját hobbijaikra, miközben velem is megfelelő mennyiségű időt töltöttek. Szerintem fontos ez a példamutatás a gyerekeknek, ha azt látják, hogy a szülők aktívak, mozognak, ők maguk is ki fognak tudni alakítani ilyen egészséges mintákat majd maguknak.

Megnézném amúgy az illető apukát, hogy ő nem ugrik-e le soha a haverokkal sörözni, nem ül-e le megnézni egy filmet vagy focimeccset, nem jár-e el sportolni soha. Ja, vagy az apukáknak szabad ilyet, csak az anya legyen 0-24-es háztartási robot? Nyugodtan mondd meg neki ilyenkor, hogy nálatok mindkét szülő neveli a gyereket, úgyhogy pár óra szabadidős tevékenység nem probléma :) Kíváncsi vagyok, ehhez mit szólna.

2023. ápr. 26. 08:36
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon tetszik amit írtál.

2023. ápr. 26. 08:44
 19/21 A kérdező kommentje:

Koszonom szépen 17-es:) az én szüleim is sportoltak aktívan sőt még éjszakáztak is a munkájuk miatt. Kiváló volt a kapcsolatunk és nem lettem lelki sérült…. Megmondom őszintén nagyon ledöbbentem, elbizonytalanított az illető pontosan azért, mert a gyerekek a legfontosabbak!

Ő nem tudom hogy éli az életét ilyen szempontból, bizonyára idilli minden es anyuka non stop otthon.

2023. ápr. 26. 09:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
En is edzek heti 5-6 orat. Heti 1 nap csajos nap.fejezzuk be hogy csak apa jöhet mehet szabadon amellett hogy éjjel nappal dolgozik
2023. jún. 20. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!