Rossz anya az, aki a család mellett is sportol ( heti kb 3 óra összesen) , évente kb 3-4 hétvégéről kimarad kötött sport program miatt? Emellett a gyermekeivel nagyon jó a kapcsolata, rengeteg közös program is van….
Valami miatt mégis csak irigykedik, egy "lelkis" embernek természetes, hogy
ilyen gondolatai lehetnek erre mint neked. Tényleg ne érdekeljen.
Én nem vagyok anyuka még, de olyan családban nevelkedtem, ahol a szüleim életében nagyon fontos volt a sport, apukám rengeteget futott és biciklizett, anyukám tornázni járt heti többször. Valahogy mégis mindig volt idejük rám, mindig meg tudták oldani, hogy legyen idejük a saját hobbijaikra, miközben velem is megfelelő mennyiségű időt töltöttek. Szerintem fontos ez a példamutatás a gyerekeknek, ha azt látják, hogy a szülők aktívak, mozognak, ők maguk is ki fognak tudni alakítani ilyen egészséges mintákat majd maguknak.
Megnézném amúgy az illető apukát, hogy ő nem ugrik-e le soha a haverokkal sörözni, nem ül-e le megnézni egy filmet vagy focimeccset, nem jár-e el sportolni soha. Ja, vagy az apukáknak szabad ilyet, csak az anya legyen 0-24-es háztartási robot? Nyugodtan mondd meg neki ilyenkor, hogy nálatok mindkét szülő neveli a gyereket, úgyhogy pár óra szabadidős tevékenység nem probléma :) Kíváncsi vagyok, ehhez mit szólna.
Nagyon tetszik amit írtál.
Koszonom szépen 17-es:) az én szüleim is sportoltak aktívan sőt még éjszakáztak is a munkájuk miatt. Kiváló volt a kapcsolatunk és nem lettem lelki sérült…. Megmondom őszintén nagyon ledöbbentem, elbizonytalanított az illető pontosan azért, mert a gyerekek a legfontosabbak!
Ő nem tudom hogy éli az életét ilyen szempontból, bizonyára idilli minden es anyuka non stop otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!