Oltottatok a gyerekeiteket baranyhimlore?
Figyelt kérdés
Sziasztok, aki igen, volt valami mellekhatas? Nekunk a doki nagyon ajanlotta, igy gondolkodom. 2 eves a fiam.
Egyebkent szlovakiabol vagyok.
2023. ápr. 25. 17:23
11/14 anonim válasza:
Megkapták, akkor még nem volt kötelező. Semmilyen mellékhatás nem jelentkezett egyik gyereknél sem.
12/14 anonim válasza:
Mindenképp beoltatnám a helyedben. Lehet könnyű, de brutál lefolyású is.
Nekünk még nem volt ez az oltás gyerekként, nekem a hajas fejbőrömtől elkezdve a szám belsejéig tele volt a testem bárányhimlővel. Anyám vért izzadt, hogy ne kaparjam össze magam, és egyetlen himlőhelyem lett csak. Plusz akkor volt újszülött a húgom, rettegtek, csak el ne kapja tőlem.
Örülök, hogy a kisfiamnak már nem kell ezzel kínlódnia.
13/14 anonim válasza:
2018-as a fiam és neki már kötelező volt ez az oltás.
14/14 anonim válasza:
Én szerettem volna beoltatni amikor lehetett, akkor nem volt még kötelező, de az orvosunk megmondta h nem oltja be a kisfiam, csak ha nagyon ragaszkodunk hozzá, mert jobb ha túlesik rajta. Közölte h kislány gyereket abszolút nem olt, mert veszélyes lehet a jövőben amikor anya lesz... na lényeg nem kértük végül az oltást. Aztán ugye kötelező lett, azóta a doki vígan oltja a lányokat is, és ajánlja is az oltást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!