Melyik név lenne a legjobb?
-Zselyke
-Málna
-Bodza
-Kamilla
-Eszter
-Petra
Vezetéknév: Szekeres
Fura, hogy a Bodza és a Málna kiszúrás, de a Kamilla nem…
Én a Málnát választanám.
Azért azon felszaladt a szemöldököm, hogy valaki szerint nem normális nevek és azt Te kikéred magadnak (miközben ugye véleményt kérsz), majd közlöd, hogy Te TÉNYT írtál le azzal, hogy márpedig normális. Nem, ez is egy vélemény, mint a másik. Én amúgy az előzőt osztom, ha már vélemény, de tudok aludni attól még, hogy más így nevezi el a lányát.
A kérdésedre a válaszom: Petra. Jól hangzik együtt, teljesen elfogadott és szerintem már nem gyakori név.
Sajnos nekem a növény-gyümölcs egyéb beszélő nevek nem tetszenek, így én a nagyját kilőném.
Viszont, a vezetéknévhez szerintem a Kamilla, Bodza is jó lenne. A Málnával az a problémám,
hogy a legtöbben kiskutyusnak adják ezt a nevet, ezzel kapcsolom össze.
Egy szó mint száz, a legjobb a Petra. Nem tudom jártál-e már arrafelé, gyönyörű hely, mindig erre gondolok a Petra név kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!