Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név lenne a legjobb?

Melyik név lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

-Zselyke

-Málna

-Bodza

-Kamilla

-Eszter

-Petra

Vezetéknév: Szekeres

2023. ápr. 21. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%

Fura, hogy a Bodza és a Málna kiszúrás, de a Kamilla nem…

Én a Málnát választanám.

2023. ápr. 21. 19:51
 12/22 A kérdező kommentje:
11.Ez az...én se értem de örülök hogy azért tetszik egyeseknek a Málna is :) szerintem egyáltlán nem kiszúrás név kategória
2023. ápr. 21. 19:52
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Azért kiszúrás a Bodza és a Málna, mert ha pl orvos lesz, akkor elég hülyén hangzik, hogy gyümölcs neve van, nem igazán vehető komolyan… Attól még hogy manapság divat ilyen neveket adni, egyáltalán nem jelenti azt, hogy kell is. Nyilván a te döntésed, főleg így, hogy véleményeket vársz, aztán felháborodsz, ha valaki leírja, hogy neki 1-2 nem tetszik közülük. Akkor ne kérj tanácsot, úgyis gyümölcs lesz, az újabb kérdésedből ki is derül.
2023. ápr. 21. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Petra vagy Kamilla.
2023. ápr. 21. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért azon felszaladt a szemöldököm, hogy valaki szerint nem normális nevek és azt Te kikéred magadnak (miközben ugye véleményt kérsz), majd közlöd, hogy Te TÉNYT írtál le azzal, hogy márpedig normális. Nem, ez is egy vélemény, mint a másik. Én amúgy az előzőt osztom, ha már vélemény, de tudok aludni attól még, hogy más így nevezi el a lányát.

A kérdésedre a válaszom: Petra. Jól hangzik együtt, teljesen elfogadott és szerintem már nem gyakori név.

2023. ápr. 21. 21:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem a növény-gyümölcs egyéb beszélő nevek nem tetszenek, így én a nagyját kilőném.

Viszont, a vezetéknévhez szerintem a Kamilla, Bodza is jó lenne. A Málnával az a problémám,

hogy a legtöbben kiskutyusnak adják ezt a nevet, ezzel kapcsolom össze.

Egy szó mint száz, a legjobb a Petra. Nem tudom jártál-e már arrafelé, gyönyörű hely, mindig erre gondolok a Petra név kapcsán.

2023. ápr. 22. 07:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Kamilla
2023. ápr. 22. 18:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Kamilla,Petra.
2023. ápr. 22. 20:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Eszter, Petra vagy esetleg Kamilla.
2023. ápr. 25. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Kamilla
2023. ápr. 26. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!