Szeretném kimosni a kislányom plüss nyusziját, amiben egy zenedoboz van. Tudjátok, az a fajta, ami a kiságy körforgók alatt is zenél, nem elektromos. Ezt ki lehet mosni mosógépben, vagy akkor tönkremegy? Ha nem, akkor hogy tisztítotok ilyen játékokat?
Én nem vagyok nagy játéktisztító, ami retkes lesz nagyon (bölcsi, leejti az utcán), ha nincs benne semmi, átnyomkodom vízzel, ha meg van benne valami kütyü, vizes/szappanos törlővel végigtörölgetem. Mosógépbe biztos nem tenném be.
2023. ápr. 17. 13:23
3/18 anonim válasza:
Szerinted ?
De most komolyan, a 3 evesem tudja, hogy elemes, elektromos dolgot nem mosunk vizben.
2023. ápr. 17. 13:27
4/18 anonim válasza:
Az írod, kérdező, nem elektromos. Akkor mi adja a zenét?
Nincs meg a doboza, használati utasítása? Lehet, hogy ott leírják. De akár a forgalmazótól is kérhetsz tanácsot.
Én úgy, hogy nem is látom, véletlenül se merném javasolni, hogy vízben kimosd.
2023. ápr. 17. 13:41
5/18 anonim válasza:
Használtan vettem 4 zsák játékot. Ebből nagyon sok elemes, zenélős, vilàgítós...
Mindent beleraktam a fürdőkàdba és beáztattam fertőtleníteni.
Működik az összes. 😀
Úgyhogy simán.
2023. ápr. 17. 13:44
6/18 anonim válasza:
4! Zenedoboz. Nem láttál még olyat? Egy henger adja a zenét.
2023. ápr. 17. 13:46
7/18 anonim válasza:
Óvatosan felfejteném a varrást, kivenném a zenélő részt, visszafércelném és kimosnám géppel. Aztán visszavarrnám bele a zenélőt, ha kiszáradt teljesen.
Szerintem a fém részek megrozsdásodnának, ha csak mechanikus, akkor is.
2023. ápr. 17. 13:50
8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy pontosan milyen elven működik, de nincs benne elem, úgyhogy biztosan nem elektromos. Londonból hozta a férjem egyik barátja, nem volt hozzá semmi papír, de nem egy nagyon komplex eszköz, csak meghúzod a farkát és altatót játszik. :D Szerintem kimosom, mert engem nagyon zavar, hogy koszos, ha nem működik, így jártam. Majd írok, mi lett. :)
2023. ápr. 17. 13:53
9/18 anonim válasza:
Az fémből van, tehát esélyes, hogy berozsdásodik.
2023. ápr. 17. 14:32
10/18 anonim válasza:
Egy fém henger van benne,amin kis kitüremkedések,tüskék vannak. Arra üt rá a kis kalapács. Így ad hangot. Közben a henger forog. Azt kell "felhúzni".
Legalábbis a miénk ilyen. Az nem plüss,rendes zenélő doboz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!