Mennyire hatékony a XI. kerületben az Andor utcai fejlesztőház?
Figyelt kérdés
Pozitív és negatív tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Ma voltam a három hós kisfiammal(pozitív volt az első találkozás) és egyéni tornára kell őt vinnem,legalább 8 alkalommal,ami nem olcsó.
2010. okt. 8. 17:44
1/1 anonim válasza:
Szia! Sajnos konkrét tapasztalatom még nem nagyon van, mert mi is múlt héten voltunk először ott a lányommal csoportos tornán. Egyébként gyógypedagógus vagyok, és a honlap alapján nagyon szimpatikusnak, jónak tűnik a munkájuk. Sokat keresgéltem, több helyre telefonáltam, de őket választottam. Szerintem szakmailag nagyon jó kis csapat dolgozik ott. Az anyagiakat tekintve sajnos ilyenek az árak vagy hasonlóak az árak mindenhol... (Csoportos torna bérlettel nem is olyan rossz, ettől drágább helyen is voltunk és csapnivaló volt a szakmaiság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!