Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mennyire tetszik az...

Kinek mennyire tetszik az Eliza név?

Figyelt kérdés

Adnátok a kislányotoknak?

Lesz valakinek lány babája? :)

2023. márc. 29. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Adnám, szép név!
2023. márc. 29. 23:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik. Adnám, de úgy tűnik lányneveket nem kell válogatnom.
2023. márc. 29. 23:28
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, szerintem idén ez az első olyan kérdés, ahol mindenkinek tetszik a szóban forgó név, gratulálok 😄👍 Egyébként tényleg szép név.
2023. márc. 30. 00:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Adtam volna, listás név volt nálunk, de fiaink lettek.
2023. márc. 30. 08:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik, de ez ne tartson vissza. Olyat válasszatok, ami nektek tetszik. :)

Egyébként kislány van a pocakban, ő Éva lesz. (Mi már csak ilyen régimódi neveket adunk😆)

2023. márc. 30. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:
15%
Ez egy becenév, az Elizabet becézője. Én ismerek egy Elizabetet mindenki Erzsikének hívja. Becenevet meg alapból nem adnék.
2023. márc. 30. 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira tetszik, hogy ezt a nevet szerettem volna adni a kislányunknak, viszont férjemnek nem tetszett így ebben a formában, ezért csak simán Liza lett a kislány. Egyébként így jobban illik a vezeték névhez is.
2023. márc. 30. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én Eliza vagyok, 39 éves. Sajnos rendszeresen félreértették életem során (Erika, Elza, Elvira....), rendkívül kevesen jegyezték meg. Ez egy kicsit zavaró. A másik, ami zavart, hogy ezerféle becézése lehet, minden egyes közösségben új becenevem lett, és ez nem tetszett (Liza, Lizácska, Elíz, Lizi).

Már megbarátkoztam vele, lányomnak nem adtam volna. Különben a sok becenév hiánya miatt adtam olyan nevet a két gyerekemnek, amit nem lehet becézni (bár ennek ellenére is sikerült az oviban egy-egy becenevet kapnia)

2023. márc. 31. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:
32%

Nekem nem tetszik idehaza, mert nagyon idegenes hangzású. ha külföldön élnék, akkor azt mondanám, ott rendben van. Mindazonáltal adnak idehaza is rosszabbakat, és még mindig jobb szerintem keresztnévként, mint a Liza. Ismétlem, csak magyar vonatkozásban.

De attól, hogy nekem nem tetszenek ezek az idegenes keresztnevek, meg az önállósult becézett formák, másoknak tetszik, azért is van ilyen sok.

Én nem adnám.

2023. márc. 31. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!