Milyen ajándéknak örülnél, ha 15 hónapos ikerfiúk anyukája lennél?
A piciknek szánom az ajándékot.
Kérlek, konkrétan nevezd meg minek örülnél, ne csak annyit írj pl hogy játék.
Duplo az mindig szuper.
Mást hirtelen nem tudok konkrétan, mert nálunk kb minden megvan …
Könyveknek.. a Boribon sorozatból, ami nincs még meg nekik az tuti..
Maszat könyv vagy autós.
Autók, toot-toot kis autó.
Megkérdeztem, annyit mondott, hogy lepjem meg őket.
Ő a nővérem, sosem mondott konkrét dolgot, hogy mit kér(nek).
Ha nekem 15 hós ikerfiaim lennének, annak örülnék a legjobban, ha 3 napig aludhatnék egyhuzamba.
Csepphinta,Diavetitő+filmek,pelenka,
Babyszitterkedésnek, masszázsnak, ameddig vigyáz valaki a gyerekekre.
A piciknek a Duplo tényleg nem rossz, bár még szerintem nem annyira tudnak vele játszani. Az én gyerekeim ennyi idősen nagyon szerettek azokat a plőssöket, amik elemesek, és maguktól mozognak, ha bekapcsolod őket, vagy világítanak. Interaktív kutyus, vagy játszóasztal. Én nagyon szerettem ruhát kapni ennyi idős korukban még. Ami szuper ajándék volt, és mikor sok-sok földhözvágás után elromlott, újra vettünk, az a gyerekszintetizátor, ami zenél, világít. Mindkét gyerekem imádja, pedig már 7 és 3 évesek.
Zongora szőnyeg vagy matatófal, matatószőnyeg (ennek nem tudom a nevét, víz vagy zselé van a műanyag "párnahuzatban" (de jó vagyok, haha :)) ebben pedig figurák és lehet őket tenyérrel paskolni, ujjal kergetni.
Vagy amit én nagyon szeretek ajándekozni, az a fürdőjátékok. Gumiállatkák, sokszor jól jött pelenkázáskor is, a gyerekek lekötötték magukat közben.
Vagy mindig vannak olyan kiegészítők, amiket pótolni kell vagy olyan dolgok, amik bővíthetőek. Mesekönyvek is ilyenek.
Vagy diavetítő, többféle filmmel. Imádtam, a mai napig képes sikert aratni. :)
Aminek még nagyon örülnék egy szépséges gyümölcskosár, amit kétpofára be lehet zabálni :D Persze kapnának a gyerekek is, de a mami örülne a javarészének. :)
Amúgy mi a keret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!