Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek illik bordo...

Szerintetek illik bordo babakocsi fiunak?

Figyelt kérdés
Most kislányom van nem sokára szeretnénk kistesot!Tetszik egy kocsi ami bordo szinü egy két fehér vékony csikal de ha fiu lesz a következö most azért a szine miatt vegyek majd másikat?Kérdeztem itt a családban rokonoktol hát mitmondjak kiröhögtek fiunak bordo??Hát hogy lehetne neki használni?Szerintetek ne halgassak rájuk?
2010. okt. 7. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én annó a lányomnak bordót vettem, most fiút várok, hát nem fogom lecserélni azért a pár hónapért, pláne, hogy hibátlan a kocsi. A hordozónk is bordó! Engem nem érdekel ki mit mond!
2010. okt. 7. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Én biztos nem cserélném le! Nekem is tetszik az a szín, és igaz amit már írtak, hogy a szín nem egyértelmű sokaknak, és kérdezősködnek, lásd engem és barátnőmet.

Nekem fiam van, akinek kék a babakocsija, olajzöld kantáros nadrágja, kék sapkája, kékes-zöld kabátkája van, és ezek után a boltban megkérdezi a boltos néni, hogy "De aranyos, ugye kislány?" :)

Barátnőm még jobb: Rikító narancssárga babakocsijuk van, a kislánya tetőtől talpig rózsaszínben volt a kocsiban. Sétáltunk a várban az én "kék" fiammal, meg az ő "rózsaszín" lányával, és egy néni megkérdezte, hogy "Mindkettő kisfiú?" Barátnőm mondta neki, hogy rózsaszínben van, kislány! Azóta kilövette a kiscsaj fülét, hogy legyen fülbevalója, hátha nem nézik állandóan kisfiúnak a lányát! :)

Szóval nem a szín alapján fogják beazonosítani a gyerekedet, hogy melyik nemhez tartozik. Ha neked tetszik, és jó állapotban van, eszedbe se jusson lecserélni, vagy másik kocsit keresgélni!

2010. okt. 8. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!