Amikor késik a menzesz honnan tudjuk az okát?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de nekem pl most több, mint 1 hetet késett , pedig nem szokott, max 1-2 napot.
Nem ért semmi stressz, gyógyszert sem szedek semmit. Honnan lehet tudni, hogy ilyenkor később volt esetleg peteérés, vagy vagy a sok front, vagy más az oka vajon?
Én sajnos nem igazán veszem magamon észre mikor van peteéresem.
2023. márc. 28. 10:29
3/7 Metionin válasza:
Csinálsz tesztet, végiggondolod az ilyesmiket, hogy gyógyszer, gyógytea, betegség, stressz stb. De a legfontosabb a teszt amint lehet, ha akarsz gyereket akkor azért, ha nem, akkor meg azért.
4/7 anonim válasza:
Az biztos később volt az ovud, mert az onnan eltelt napok száma fix, az max i-2 napot ugrál de annyit sem. Ha késik az ovu is később volt. Nekem 15 napon jön meg ovu után
5/7 A kérdező kommentje:
Tervezünk babát, ezért is örültem, mikor késett, de tök negativakat teszteltem, és eléggé elkeseredtem, azért is tettem fel a kérdést.
2023. márc. 28. 13:01
6/7 anonim válasza:
Ha késik a mensi az annak IS lehet az oka,hogy az ovuláció késöbb történt. A mensi az ovulációt követő 12-14 napban kezdődik.Lehetséges hogy neked késett az ovulációd
7/7 anonim válasza:
Negatív teszt esetén 10nap késés után ajánlják a dokihoz menést, hogy kiderítse az okát. 10napig a késés úgymond "belefér", nagy jelentősége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!