Ezek az értékek jók? Terheléses cukor laborvizsgálaton voltam mivel szeretnénk babát sikerült is februárban de sajnos spontán elvetéltem megvannak az eredmények de a dokihoz csak később van időpontom.
Köszönöm a válaszod
Megpróbálom akkor én is a diétát addig meg nem jutok el a dokihoz
Lehet hogy buta kérdés sajnos nem vagyok jártas ebben de ez nagy baj vagy nagy gondot okoz teherbeesést illetően ?
Szia! Szerintem a cukor- és inzulinértékeid szépek, de ettől függetlenül nem árthat ha csökkented a gyors felszívódású szénhidrátok fogyasztását és rendszeresen mozogsz.
Ciklus hanyadik napján történt a vérvétel?
Köszönöm hogy írtál
Mindenképpen megpróbálok akkor odafigyelni erre
A ciklus 14. Napján és pont ovuláltam onnan tudom hogy használok ovu tesztet digitalisat és pont aznap volt peteérésem plusz ovu fajdalmam is mikor a vérvétel történt
De jó 😍
Kicsit megnyugodtam hogy akkor nincs nagy gond
Megpróbálok jobban odafigyelni az étkezésre
A többi eredmények jónak számítanak?
Bocsi hogy ennyit kérdezek csak meg nem voltam hasonló vizsgálaton és nem tudom mi számít jónak illetve rossznak
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!