Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha azt mondaná valaki a pár...

Ha azt mondaná valaki a pár hetes csecsemődet látva, hogy látott már szebb kisbabát, mit reagálnál?

Figyelt kérdés

Visszaszólnál?

Vagy elfogadnád a véleményét?

2023. márc. 18. 01:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon nem mindegy ki mondja…

Van, akivel vagyok olyan viszonyban, hogy csak hozzáteszem”látta volna születése utàn”

( nagyon inkább csak cuki volt a lányom, de szép nem, most viszont kimondottan szèp 4 èvesen)

Vagy “jah, tiszta apja” ( aki amúgy férfiként jóképű, de babaként szintén nem volt valami szép)

Ha olyan mondanà, akkor szúrósan ránézek, de “olyan” nekem nem kondott soha olyat.

De amúgy az egyik bnőmnek s nekem sem volt az elsőszülöttünk szép baba, míg a 2. Gyerekek már akkor nagyon szépek voltak.

Ezt simán meg is dumáltuk..

De ez feltételez egy viszonyt, olyannak, akinek lehet mondani vagy olyatól akitől nem sértés.

Mindenki tudja, hogy az jszülőttek ritkán szépek.

Aztán 3-6 hetesen jó csupa pötty lesz a legtöbb baba pl.

2023. márc. 18. 08:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ki mondja. Ha az anyósom, anyám, akkor kitessékelném őket hogy majd akkor szólok ha nagyobb és szebb lesz, addig is nem kell jönni.

Ha a barátaim, akkor csak jót mosolyognék, hogy attól még megtartom, velük vagyok olyan kapcsolatban hogy simán tudják úgy mondani hogy ne legyen bántó. Meg vissza is kérdeznék hogy mi nem tetszik nekik rajta.

Nyáron pont a babákról beszélgettünk, és minden barátom szerint a csecsemők nagy része nem olyan szép, finoman fogalmazva. Sőt, jót röhögtünk mikor az egyikük anyukája fél órán keresztül ecsetelte hogy az egyik barátnőm milyen megdöbbentően ronda volt kicsiként, mint egy pörölycápa. Most gyönyörű lány.

2023. márc. 18. 09:02
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Mondanám neki, hogy lehet, de biztosan nem a tükörben látott szebbet.

Milyen köcsög ember az ilyen?

2023. márc. 18. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg nem csak attól függ, hogy ki mondja, hanem az is hogy mikor mondják. Ha van egy szép 3 évesem, akinek ezt mondják a babakori képére, hát istenem. De ha épp az adott korban van, és úgy szolnak be rá, akkor menjen az illető a p-ba, bárki is legyen az.
2023. márc. 18. 10:10
 15/16 anonim ***** válasza:
32%
Azt mondanám én is láttam már tőled szebbet, kiröhögném és tovább állnék. Ilyen bunkó emberre nem pazarolom tovább az időt.
2023. márc. 18. 12:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Semmit. Nagyot néznék és magamban v hangosan kinevetném h nem bírja magában tartani a véleményét.

Nyugi, anyósom csak az apját látja benne amit imád hangoztatni, holott szerintem arányosan oszlik el. Legtöbben meg azt mondják tiszta én.

2023. márc. 18. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!