Mennyi a reális gyerektartás jelenleg?
Wow ezek a válaszok a mai magyar társadalom látlelete. Mi baja van mindenkinek? Tök normális kérdést tett fel valaki a tartásdíjról, és erre az a válasz, hogy miért szült? #minekmentoda
16
Kapott válaszokat. Max 150 ezer. De az ő stílusa is hagy kivetnivalót maga után. Hogy ő direkt ide oda hordja a gyereket, hogy minél több kiadása legyen, hogy minél több pénzt kisajtoljon a gyerek apjából. Még csak nem is a gyereket nézi, könyörgöm, hanem a k*rva bosszút. 4 év után, gyerekszülés után jött rá, hogy a párja anyjával nem tud megbírkózni és ezért kihajította a csávót? Gratula neki, tapsoljátok is meg.
Igazad van 16-os. Én nem is bántottam nem is bántom, van elég baja. Csak ez is olyan magyar társadalmi látlelet, hogy fiatalon a semmire szülunk egy vagy több gyereket, apuka lelép, és maradunk a gödörben.
Ezért nem árt előtte tervezni, gondolkodni, esetleg karrier szinten eljutni valameddig, hogyha beut a krach, akkor ne a szüleinkre kelljen támaszkodni.
Tudom, tudom.. Menjek a francba.. De sajnos ez is egy magyar látlelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!