Krisztina vagy Karolina?
Figyelt kérdés
Virág vezetéknévhez?2023. márc. 12. 17:15
14/20 anonim válasza:
Egyik sem túl jó választás a vezetéknév miatt, ugyanis a g végződés után a k nagyon erős, kemény hangzású. ViráG KRisztina, 3 kemény mássalhangzó egymás után, nagyon nem jó kimondani.
A Karolina egy fokkal jobb, ott már lágyul picit az összhatás.
17/20 1112 válasza:
Krisztina szerintem jobban illik hozzá,de a Karolina név szerintem szebb; de ha Tinának van becézve a Krisztina, akkor ugyanolyan szép, mint a Karolina, meg a Lina. Krisztina név nekem becézetlenül kicsit snassz, szürke, de ,ha Tinának van becézve, akkor ugyanolyan szép, mint a Karolina, meg a Lina. Úgy már akkor kecses, nőies, élettelteli ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!