Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jo még méretileg...

Szerintetek jo még méretileg a Graco quattro tour a 2 éves kislányomnak? Valaki azt irja hogy 15 más azt hogy 25 kiloig jo! A lányom 11kilo!

Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyeség már egy ekkora gyereknek ilyen nagy kocsit venni de nagyon beleszerettem ebbe a kocsiba de csak képeken láttam eddig, bizos beleférne csak nem tudom hogy azért itt ott mennyire logna le rola!Egy honapja vettem egy Baba Star babakocsit télre legyen lábzsák ne fázzon 15 kiloig irták akocsit és szegényem olyan viccesen néz ki benne!A lábzsákba belese fér a lába!A sogornöm nemrég vett egy graco spreet az méretileg tökéletes lenne neki szerintetek méretben hasonlit a két Graco?Köszi ha válaszoltok
2010. okt. 6. 12:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
bababolt.echt.hu/ebl/general/print?mid.. itt van rajt a spree amihez szeretném méretileg viszonyitani a quatrot arrol is van kép itt
2010. okt. 6. 12:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez a narancs sárga kocsi a tietek már annyiszor megnéztem a hirdetési oldalon!Imádom ezt a szint ez az álmom!Csak nekem a kocsi meg a lábzsák kellene és csak 25 ezrem van rá!2 hete lemaradtam egy ilyenröl e teszen!
2010. okt. 6. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én 2 éves lányom nagyon szereti a G. Q. Tour Delux-ot. Jó is neki, kényelmes.
2010. okt. 6. 13:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez nem a mienk,csak ilyen van nekünk is.Én nem adom et,mert annyira imádom(a fiam is),és jó lesz a kis tesónak is.
2010. okt. 6. 14:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Nézegetem ezeket az aukcios oldalakat és sok bordo gracohoz irják hogy fiunal is lehet használni szerintetek nem furcsa nem fognak kiröhögni?Ugye most lányom van de nem sokára szeretnénk kistesot és ha az fiu lesz akkor nem szeretnék egy másikat venni a szine miatt?Most találtam egy bordot olcson amihez minden van!
2010. okt. 6. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Megint én(a narancssárga Graco-s).Dehogy ciki!Teljesen uniszex szín a bordó.Az én fiamnak van bordó felsője,nadrágja,kabátja.
2010. okt. 6. 15:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt eddig azért még ha valakinek van személyesen spree és quattro akkor még várom a méretbeli tapasztalatokat!
2010. okt. 6. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!