Mi lenne erre a megoldás?
Az az igazság, hogy mindig is nagyon szerettem volna gyereket/gyerekeket, illetve most is minden álmom, hogy egyszer anya legyek.
De mostanában ez a sok rossz és negatív sztori az anyaságról nagyon elvette a kedvem az egésztől, pedig soha nem hagynám ki semmiért a gyerekvállalást :) :(
Sokan írták hogy nem tudod elore milyen lesz, (ezt tudom hogy igaz) meg ha vagyok is ra es ha megszuletik kiderül hogy nem is nekem valo ez az egesz..
Ezektől az erzesektol nagyon félek.
Meg volt aki azt irta, hogy sokkal tobb a hatrany mint az elony... Hat nem tudom.
Én ezt értem, igazad is van, nem csak erről az oldalról kell nézni az egészet.
Csak nekem olyannak tűnik, mintha a szülők többsége figyelembe se venné azt a szeretetet, meg ölelést, amit a gyereküktől kapnak, hanem mindig csak a kiborulást, meg a boldogtalanságot érzik, alig olvastam pozitív véleményt
Az első kifejtené bővebben?
Kérdező megértelek egyébként.
Hát az a helyzet, hogy szerintem sokan inkább nagyon szeretnek általánosítani, ezt arra értem, hogy ha egy anyának szar az élete, és úgy érzi nem kellett volna szülnie, akkor azt hiszi mindenki így van ezzel, de elhiszem, hogy mindenki másképp éli meg, hiszen nem vagyunk egyformák... Miért is lennénk? :D
Szóval én most megyek ki a tinikorból, de nagyon régóta álmom, hogy legalább 2-3 gyerekem legyen.
(persze ez a jövőben még sokat változhat, nem biztos hogy el is bírnék annyival) :)
Felejtsd el a racionális gondolkodást a témában.
Jó eséllyel egy elég erős ösztön fog irányítani egy idő után, illetve amikor a babád megszületik, akkor egy olyan erős szeretet fog össze Titeket, amit előtte soha nem éreztél, soha el nem tudtál képzelni. Ettől még felcseszi az agyad, amikor hajnal kettőkor visít majd, hogy Ő a rózsaszín pohárból akar inni és nem kakaót hanem baracklevet? Fel. De ha nem lenne aki felcseszné az agyadat, akkor nem tudnád soha megtapasztalni ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!