Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős volt a babátok...

Mennyi idős volt a babátok amikor először mentetek hosszabb kirándulásra vagy nyaralni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 11:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon gyerekfüggő. 3 hónapos volt a kislányom, amikor elmentünk pár napra "nyaralni". Jó volt, de mivel az autózást nem szereti, így az utazás stresszesre sikeredett. El is döntöttük, hogy amíg neki ez ilyen, addig nem megyünk csak oda, ahova "muszáj" (pl. családhoz vidékre), azt is alvásidőre tervezve, stb. Most 9 hónapos, nem tervezünk nyaralni menni vele, mert továbbra sem szeret autózni, hosszabb repülőút sem jutna még eszembe vele. Majd talán jövő nyáron már bevállaljuk.
2023. márc. 4. 13:53
 12/21 anonim ***** válasza:

3 hónapos.

Székesfehérvárról Miskolcra 4 napra

2023. márc. 4. 14:05
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

Jelentem azótais imád autózni sose volt baj vele.

Nagyon ritkán unja meg,az is csak 1.2 perc.Az a lényeg te és a cicid ott legyen vagy a tápszer :)Neki más még nem kell

2023. márc. 4. 14:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Alig 4 hónapossal mentünk Velencébe repülővel, városnézős nyaralásra 5 napra. Egy kifejezetten nyafka kislánnyal. De teljesen jól meg sikerült oldani, nagyon jó volt. :)
2023. márc. 4. 15:33
 15/21 anonim ***** válasza:
4 hónapos korában elmentünk egy hétre nyaralni a férjem családjával, aztán 5 hónaposan a barátokkal. Nem volt semmi gond, a legjobb időszakban mentünk, mert akkor nem bántották épp a szelek és a foga sem nőtt még.
2023. márc. 5. 00:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jó hír, hogy ilyen jól viselik. Az viszont igaz, hogy majd kiderül milyen baba lesz. Szeretnénk sokat kirándulni vele, illetve a nyaraláshoz is lefoglalnám a szállást, de akkor várok még egy picit. :)
2023. márc. 5. 01:25
 17/21 anonim ***** válasza:

6 hetesen Németorszagból haza. 3 hónaposan Horvátország. 10 napig.

Debrecen Budapest pedig 10 napos korától heti szinten.

2023. márc. 5. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt tanácsolom, hogy ne éld bele magad, hogy a tiéd is jól fogja viselni, inkább legyen pozitív meglepetés, ha mégis. :)

A babánk egyáltalán nem viseli jól az autózást (nagyjából 2 hónapos koráig semmi baj nem volt), aminek okán nem megyünk csak oda, ahova "muszáj". Mi imádtunk jönni-menni a férjemmel akár belföldön, akár külföldön. Nekem vágyam volt és valahol evidensnek is tűnt, hogy a babánkkal is folytatjuk ezt az életet, hiszen nem kell befásulni a négy fal között attól, hogy valakinek gyereke lesz. Ezt a mai napig így gondolom. Aki teheti menjen, bárcsak tehetnénk mi is! Engem iszonyatosan megvisel(t), hogy az én kislányom nem közreműködő ebben. Most 10 hónapos. Választhatok, hogy megyünk, de akkor ordít, amit én egyszerűen nem tudok elviselni, vagy kuksolunk a négy fal között és meghülyülök. A melyik ujjamba harapjak kérdésköre... És sosem gondoltam, hogy pont én leszek az, aki majd megírja ezt a hozzászólást, merthát biztos csak szoktatás kérdése, de ha valaki MINDENT megpróbált, hogy a gyereke szeressen autózni, babakocsiban ülni, az én vagyok, de nem... hát ez van. A jó hír az, hogy ez az időszak el fog múlni! :) Szóval nem lelombozni akarlak, csak javaslom, hogy ne éld bele magad az állandó programozásba, mert közel sem biztos, hogy te ehhez kompatibilis babát fogsz ki.

2023. márc. 5. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:
#18: Sok igazság van abban, amit írsz. Ezt kiegészíteném azzal, hogy nem csak az a kérdés, hogy bírja az utazást, hanem az is, hogy viseli általában a változást, napirend borulását, idegen helyszínt, embereket és más, utazással járó kellemetlenségeket. A születése után majd meglátjátok, milyen a természete. Ha az autó nem jön be, akkor vállalkozó szelleműeknek tömegközlekedéssel is lehet próbálkozni, mert van olyan gyerek, aki azt nem szereti, hogy az autóban be van szíjazva, vagy nyugodtabb, ha az anyára van utazás közben kötve. Tudom, sok szívás van a babás tömegközlekedéssel, de nálunk pl. jobban elvan buszon, vonaton, mint autóban. 15-ös voltam.
2023. márc. 5. 23:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi pl. a repülőutat is azért nem vállaljuk be, mert a repülőtérig el kell jutni, a repülőtértől a szállásig is és nyilván nem a szálláson szeretnénk aszalódni, így valamilyen közlekedési eszközt használni kell napi szinten többször is. A kendőben, illetve mostmár a csatos hordozóban sincs el annyi ideig, hogy legyen értelme nekiindulni egy ilyennek. Sajnos ez van. Kívánom, hogy aki ilyen "vérmérséklettel" van megáldva, az hasonló babát kapjon a sorstól, mert kétség kívül úgy a legegyszerűbb az élet! :)
2023. márc. 6. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!