Mennyi idős volt a babátok amikor először mentetek hosszabb kirándulásra vagy nyaralni?
3 hónapos.
Székesfehérvárról Miskolcra 4 napra
Jelentem azótais imád autózni sose volt baj vele.
Nagyon ritkán unja meg,az is csak 1.2 perc.Az a lényeg te és a cicid ott legyen vagy a tápszer :)Neki más még nem kell
6 hetesen Németorszagból haza. 3 hónaposan Horvátország. 10 napig.
Debrecen Budapest pedig 10 napos korától heti szinten.
Én csak azt tanácsolom, hogy ne éld bele magad, hogy a tiéd is jól fogja viselni, inkább legyen pozitív meglepetés, ha mégis. :)
A babánk egyáltalán nem viseli jól az autózást (nagyjából 2 hónapos koráig semmi baj nem volt), aminek okán nem megyünk csak oda, ahova "muszáj". Mi imádtunk jönni-menni a férjemmel akár belföldön, akár külföldön. Nekem vágyam volt és valahol evidensnek is tűnt, hogy a babánkkal is folytatjuk ezt az életet, hiszen nem kell befásulni a négy fal között attól, hogy valakinek gyereke lesz. Ezt a mai napig így gondolom. Aki teheti menjen, bárcsak tehetnénk mi is! Engem iszonyatosan megvisel(t), hogy az én kislányom nem közreműködő ebben. Most 10 hónapos. Választhatok, hogy megyünk, de akkor ordít, amit én egyszerűen nem tudok elviselni, vagy kuksolunk a négy fal között és meghülyülök. A melyik ujjamba harapjak kérdésköre... És sosem gondoltam, hogy pont én leszek az, aki majd megírja ezt a hozzászólást, merthát biztos csak szoktatás kérdése, de ha valaki MINDENT megpróbált, hogy a gyereke szeressen autózni, babakocsiban ülni, az én vagyok, de nem... hát ez van. A jó hír az, hogy ez az időszak el fog múlni! :) Szóval nem lelombozni akarlak, csak javaslom, hogy ne éld bele magad az állandó programozásba, mert közel sem biztos, hogy te ehhez kompatibilis babát fogsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!