Nagy esély van arra, hogy ha spermadonor leszek akkor fel is fogják használni?
28 éves férfi vagyok, nincsen semmilyen betegségem. Régimódi vagyok, 18 évesen szerelmes lettem egy lányba de ő nem szeretett viszont. Utána párszor visszasírta magát de én már nem tudtam úgy szeretni.
Mostanáig nem tudtam kialakítani kapcsolatot más nőkkel. Félek és motivációm sincs a csalódás miatt.
Szexuális kapcsolatom csak vele volt.
Már nem látok esélyt arra, hogy valaha is családom legyen de közben nagyon vágyok egy gyerekre. Úgy érzem akkor több értelme lenne az életemnek.
Szeretném tudni, hogy hogyan működik pontosan ez a spermadonor dolog? Tudni fogom, hogy ki ő? Ez jó lenne az öröklés szempontjából mert nem lesz akire hagyjam azt amim van.
Azért 28 évesen még nem kell lemondani a szerelemről, családalapításról.
Most így érzed, de ez bármikor változhat. Ki tudja mikor toppan az életedbe valaki, aki a jövőd lesz?
A korábbi csalódást meg lehet jobb lenne pszichológussal feldolgozni.
"Nagy kő esett le a szívemről, hogy MEGMENTETTEM EGY EMBERÉLETET!!! (De lehet, hogy ezzel akár többet is egyidejűleg...)"
Vallási buzgalmadban te tök hülye lettél hallod 😂
A naplóba szorgalmasan be lehet írni: ma megint egy jót kárörvendtem.
Talán az online megnyilvánulásokat is "odafent" jegyzik Őrangyalaink...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!