Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy esély van arra, hogy ha...

Nagy esély van arra, hogy ha spermadonor leszek akkor fel is fogják használni?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, nincsen semmilyen betegségem. Régimódi vagyok, 18 évesen szerelmes lettem egy lányba de ő nem szeretett viszont. Utána párszor visszasírta magát de én már nem tudtam úgy szeretni.

Mostanáig nem tudtam kialakítani kapcsolatot más nőkkel. Félek és motivációm sincs a csalódás miatt.

Szexuális kapcsolatom csak vele volt.

Már nem látok esélyt arra, hogy valaha is családom legyen de közben nagyon vágyok egy gyerekre. Úgy érzem akkor több értelme lenne az életemnek.

Szeretném tudni, hogy hogyan működik pontosan ez a spermadonor dolog? Tudni fogom, hogy ki ő? Ez jó lenne az öröklés szempontjából mert nem lesz akire hagyjam azt amim van.

2023. febr. 27. 23:08
1 2
 11/16 NTBS ***** válasza:
46%
Igen van rá esély, hogy felhasználják.
2023. febr. 28. 07:07
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Azért 28 évesen még nem kell lemondani a szerelemről, családalapításról.

Most így érzed, de ez bármikor változhat. Ki tudja mikor toppan az életedbe valaki, aki a jövőd lesz?

A korábbi csalódást meg lehet jobb lenne pszichológussal feldolgozni.

2023. febr. 28. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nagy kő esett le a szívemről, hogy MEGMENTETTEM EGY EMBERÉLETET!!! (De lehet, hogy ezzel akár többet is egyidejűleg...)"

Vallási buzgalmadban te tök hülye lettél hallod 😂

2023. febr. 28. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
17%

A naplóba szorgalmasan be lehet írni: ma megint egy jót kárörvendtem.

Talán az online megnyilvánulásokat is "odafent" jegyzik Őrangyalaink...?

2023. febr. 28. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
2023. júl. 14. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#4es csak egy NÁRCISZTIKUS SZOCIOPATA vagy! Nem megéled a hited, hanem az általad elérhető vallásos közegben a kapcsolati hálót használod a saját céljaidra..mit szólna ehhez az istened semmit mert NINCS!
2023. júl. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!