Lekopott teflon edényben főzés mennyire árt a gyerekeknek?
Kórházban voltam. Mamánál voltak addig, pénteken mentem értük, gondoltam hálából elmosogatok.Rendet rakok.
Hat több teflonos vékony bevonatos edény, tepsi amiben főz. Nyomokban tartalmaz teflont, agyon karcolva, lekopva.
Mit gondoltok ez nagy baj? Vagy ennyi káros anyag máshonnan is bejut? Nekem nincs teflonom, de rosszakat hallottam róla, ha kopott. Van erről valakinek infója? Google utan persze az ember temetheti magát..
Nem tudom végülis hányszor főzött bennük, egesz héten nala voltak, hétfőn feküdtem be. Magának nyilván régóta ezekben főz sajnos.
Péntek este vettem neki egy tepsit es egy serpenyőt. Kértem, hogy erre figyeljen, de annyira nem forszíroztam, ne keltsek benne rossz érzést. Jószándékú mama.
Csak ez most olyan rossz. Két éjszakat csak vergődtem, mert tenyleg csupa rosszat olvasni.
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért persze szívesen olvasok még.
Igen tudom az eszemmel , hogy régen is voltak utolag kiderült problémás edények. Csak hát akkor nem volt net/ talán jobb is volt. En se voltam net előtt pánikolós, azóta meg... küzdök ellene, de nagyon rossz. De ez már másik kérdés lehetne....
Tényleg káros hosszú távon, de néhány alkalomtól nem lesz semmi baj.
Az inkább baj, hogy a mama folyamat azt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!