Melyik név tetszik ezek közül a legjobban?
-Róza
-Réka
-Léna
-Szofi/Szofia
-Bettina
-Andrea
-Janka
Ezekből nekem a Szofia, Réka, és Róza tetszenek. Mindhárom gyönyörű.
De, ha mégis rangsorolni kell őket, hát, akkor nemtom, nehéz. :):)
Szofia meg a Réka nagyjából ugyanannyira tetszik, Szofia talán mégegy leheletnyivel nőiesebb, ez pluszpont nála, szóval, akkor gondolom:
Szofia
Réka
Róza lenne a sorrendem.
És a Szofiát csak így anyakönyveztetném, sima Szofiként, vagy Szófiaként nem. De hosszú ó-val is jó, de inkább röviddel, ahogy a kérdésben is szerepel, szerintem szebb, a Szofi önmagában viszont nálam becenév; szóval azt én úgy nem_adnám.
*Réka meg Róza is nagyon nőiesek, de a Szofia még egy olyan lágyabban is nőies.
Többi nevet is rangsorolom már akkor amúgy:
1.Szofia
2.Réka
3.Róza
4.Andrea -Reaként becézve, az Andi becenév nekem még mindig túl kemény. :):) Rea viszont nagyoncool. :):)
5.Bettina -Tinaként becézve nagyon cool,meg még a Betta is lehet jó becézés, a Bettina, Betti megszólítások nekem túl "kövéresek". Már bocsi, remélem, jól írom, nem akarok senkit megsérteni, és remélem, érthető mire gondolok; bocsi, ha valami nemjót írtam, szeretek mindenkit.
6.Léna - ez nekem nem tetszik, nekem olyan "erőltetetten vagányos" hangzása van, meg, mintha "erőlködve akarna nőies lenni" ez a név; nagyon hiányzik belőle nekem az a kis 'finomság' ennek a hangzásából.
7.Janka-ez meg szebb/kedvesebb-hangzású egy fél fokkal, mint a Léna, csak ez meg becenév-hatású, ezért került a legvégére.
Léna, Szofi, Andrea, Janka
(neharagudjatok, de a Réka névtől feláll a szőr a hátamon 😅🥲)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!