Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szükség van szerintetek két...

Szükség van szerintetek két kis ágyra?

Figyelt kérdés

Emeletes a házunk.

Lent a konyha, étkező, fent a mi szobánk, ahol lesz a kiságya, meg még 1 szoba, amit már be is rendeztünk, hogy az lesz az ő szobája.

Azonban legaláb 1 évig szeretnénk, hogy mellettünk aludjon.

Gondolkodtunk szükséges lenne -e még 1 kis ágyra, amit esetleg betennénk a másik szobába, hogy azt is szokja vagy napközben ott is alhasson.

A pelenkázó, fürdető, szekrénye ott lesz, mert a mi szobánkba már az nem fér.

Azonban nem érzem logikusnak oda is venni egy kis ágyat, na meg nagyon drága.

Gondoltam mivel állandóan lent leszek vele esetleg lentre, ahol majd főzök, tv-zünk, eszünk lehetne neki valami kis ágy/ rugdalózó, ami zárt, mert én kanapéra nem merem tenni, amíg főzök.

Nektek is két ágyatok van?

Végülis szeretnék 2. gyereket is, ha összejön. Akkor ki lesz használva később is.

2023. febr. 19. 09:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Sztem 2 kiságy felesleges. Max,ha az első időkben a Ti szobátokban fog aludni,akkor lehet érdemesebb egy babaöblöt venni,amit a Ti ágyatokhoz tudtok húzni/rögzíteni.
2023. febr. 19. 09:17
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Utazóágyatok nincs?
2023. febr. 19. 09:17
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
A nappaliba egy utazó ágyat, vagy járókát vegyetek, aminek lehet emelni az alját, így akkor is kényelmes, mikor még csak fekszik. Két kiságy felesleges
2023. febr. 19. 09:19
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Én pihenőszéket használtam amíg picike volt nap közben és mindig úgy tettem le, hogy lásson.
2023. febr. 19. 09:36
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Maximum használtan ha valakitől rádmarad… mi is kaptunk egyet rokonktól konkrétan azt is csak az elején használta 3 hónapot azt is csak este kb nappal mindig rajtam aludt. Esetleg valami utazót vennék a nappaliba vagy olyan járókat amibe ha úgy van aludni is lehet. Legalább addig varjatok míg megszületik és meg látjátok milyen baba.
2023. febr. 19. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Hármassal értek egyet, utazó ágy vagy járóka. De az egyesnek igaza van abban, hogy baba öböl jó lehet a kezdeti időkben.
2023. febr. 19. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

"na meg nagyon drága."

25 ezer forint sok???

Nem dizájner ágyat kell venni, ha nem engedheted meg magadnak!

Megteszi a legegyszerűbb ikeás.

2023. febr. 19. 10:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van 2 kiságyunk. Nálunk is be volt rendezve neki a babaszoba, de amíg nem került át oda a kiságya, addig jóformán be sem tette oda a lábát, csak amíg oda hordtam pelenkázni, meg időnként szoptatni. Egyik napról a másikra költöztettük át kiságyastól. Abszolút nem érdekelte, hogy nem ugyanaz a fal néz rá vissza lefekvéskor. Barátnőmnek ugyanez volt a tapasztalata a gyerekével. Tudom, hogy nem minden gyermek egyforma, de szerintem sokukat pont a szülő által gerjesztett alvás körüli feszkó stresszel be. Úgy értem, hogy az altatást is tökéletesen akarják csinálni. Aztán persze mivel ez nem feltétlenül megy azonnal (a gyerek és a szülő habitusától is függ), pár alkalom után merő gyomorgörccsel kezdődik minden altatás. Én is beleestem ebbe a hibába 😂
2023. febr. 19. 10:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!:) akkor lentre valamit kitalálok.

Én is valami járókára gondoltam, ami kényelmes lehet benne jàtékokkal, mert ha főzök az sok idő.

Két ágy szerintem sem kellene, így utólag belegondolva.

Na mindegy, izgatott vagyok.:)

2023. febr. 19. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a saját szobájában volt az ágya,pelenkázó stb,és nappal ott aludt. Éjjel mellettünk egy babaöbölben. A lenti szinten pedig egy utazóágy volt (amúgy sem árt ha van),amit 2 magasságra lehet állítani,így amíg baba volt, ágyként funkcionált később járókaként. Nekünk ez így bejött,mert kényelmes volt,de nincs tuti recept. Már a saját szobájában alszik éjjel is,a babaöblöt könnyen eladtam, az utazóágy meg jó lesz most nyáron.
2023. febr. 19. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!