Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítetek megoldást keresni?

Segítetek megoldást keresni?

Figyelt kérdés
Adódott egy szuper munkalehetőség, itt és most. Hosszú távon otthonról végezhető, én osztom be az időm, teljesítmény arányos bérezés. A bökkenő, hogy 1 hónapos betanulási idő van, amikor végig be kell járni egész napokra és nem tudom mit csináljak addig az 1 évesemmel. Még ha bébiszittert hívok is, kellene idő amíg megismerik egymást és összeszoknak. Viszont a cég nem fog rám várni.
2023. febr. 16. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Apa kérjen illetmény nélküli szabott addig.Nen biztos hogy kap,nem biztos hogy azonnal,és arra az időre ő nem kap fizetést,de hosszú távon jó lehet.Egy próbát megér.
2023. febr. 16. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
*szabit
2023. febr. 16. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Én bébiszitterkedtem valamikor egy családnál, ahol a sors úgy hozta, hogy a 7 hónapos babának és nekem kb. 15 perc volt adva az összeszokásra az első, bő félnapos szitterkedésem előtt. Semmi gond nem volt, a kicsi az első perctől szívesen volt velem, én pedig első perctől imádtam.

Próbáld meg, hátha nálatok is így sikerül!

2023. febr. 16. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha nagyon szeretnéd akkor szedd össze a rokonokat, barátokat, apukát. Apuka pl eljön 1 hét szabira, nagyszülők is tudnak 1-1 hetet vállalni, vagy tob napot, esetleg keresztszülő, baratnő, azért 1 hónapot nem olyan lehetetlen megoldani, csak szervezés kérdése. A kislányod biztosan meg lesz keveredve, de el kell döntened megéri-e.
2023. febr. 16. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pici rugalmas.Elsőkörben apuka vegyen ki szabit vagy fizetetlen ha tud.Barátok, bébiszitter.Mindemkit kérdezz meg aki szóbajöhet, ha 1-1 hete mással van, az sem gond.
2023. febr. 16. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vágj bele. Ha gondoljátok, akkor pár nap szabit vegyen ki a férjed és minden nap bízza rá a szitterre rövid időre. Ez bőven elég lehet a kicsinek, és apa is rögtön ugorhat, ha nem jól alakulna.
2023. febr. 16. 18:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Apa kérjen illetmény nélküli szabott addig.Nen biztos hogy kap,nem biztos hogy azonnal..."

De. Biztos hogy kap, mert törvény adta joga és igen, azonnal. Más kérdés, hogy ha vissza menne dolgozni lehet hogy nem lenne hova. Nagyszülők nemmtudnak besegiteni valamennyit?

2023. febr. 16. 18:27
 8/9 babyboom567 ***** válasza:
100%
A férjed elmegy 3-4-5 nap szabira és/vagy táppénzre, addig a gyerek megszokja a bébiszittert.
2023. febr. 16. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a legjobb, ha felvesztek egy tapasztalt bébiszittert, és apuka otthon marad velük az elején pár napot. Sokkal jobb, mint 4-5 különböző rokont, barátot összecsődíteni, és 3-4 naponta más van a gyerekkel.

Én is bébiszitterkedtem ilyen helyzetben, a kislány 1,5 éves, a fiú 3 éves volt. Apuka első nap otthon volt, második nap csak délelőtt, harmadik nap csak pár órát, aztán egyedül voltam velük.

2023. febr. 17. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!