Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős kortól kötelező...

Mennyi idős kortól kötelező személyi igazolványt igényelni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 14:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Mi 4 hós korában, külföldi út miatt csináltattuk meg. Szembejött az infó már korábban, de nem éreztem úgy, hogy feltétlen ezután akarok rohangálni. Ausztriába mentünk, az út előtt 1 héttel derült ki hogy megyünk, csak vidéken kaptunk időpontot okmányirodába, mert a környéken már minden foglalt volt, de lakhelytől függetlenül bárhol fogadnak. A fénykép tök cuki lett :-) EU-n belül, de legalábbis Ausztriába biztosan lehet kártya formátumú ideiglenes személyivel utazni, amit azonnal kiadnak, ha kéred.
2023. febr. 13. 21:59
 22/23 A kérdező kommentje:
21, ideiglenes van nekünk is most és igen, nagyon cuki lett a kép nálunk is róla 😊
2023. febr. 13. 22:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Én nem csináltattam. Mikor 6 ès fèl évesen elkezdte az iskolát akk lett diákigazolvány meg szemèlyi. Minek ha nem kérik sehova.
2023. febr. 14. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!