Mit találjak már ki, hogy jobban teljen az idő?
Szerintem jól csinálod.
Egy kicsit menjetek ki levegőre!
Én is simán beraktam a bogyó és babócát,mert szédülök stb. Ez van nem vagyok magam ellensége és mozdulni sem bírok. Nehéz lesz leszoktatni utána,de ezt is számításba vettem. Idővel megérti hogy betegség =több mese. Én is tudtam gyerekként ha beteg lettem jöhetett a Tom &Jerry😅 ha viszont unatkozol ajánlom a facebookon ezt a csoportot,sok aranyos feladat van benne:
3 éves lányom 4 napig hőemelkedéses beteg volt, konkrétan 6-19-ig ment a TV, Pedig amúgy napi max 1 órát szokott. Mára elmúlt neki, ma csak 3 órát ment délelőtt, délután már nem kapcsoltuk be, és ő maga igényelte a játékot. Persze nehéz, mert most meg én vagyok nagyon beteg... Éppen felkeltem gőzölni mert nem kapok levegőt 🥺
Szerintem hagyjad, hadd foglalja kicsit le magát, meg magyarázd neki te is, hogy most te vagy a beteg, neked kell többet pihenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!