Anyukák! Mennyi a gyedetek és mennyi volt a fizetésetek? A különbség miatt érdekelne!
Nem muszáj válaszolni, ha valaki nem akarja elárulni, csak kíváncsi lennék, hogy kinél mekkora különbséget jelent, hogy nem dolgozik.
Én kb. 110-120.000 Ft-ot kaptam kézhez régen és most 80-82.000 Ft a gyedem.
Tehát nálunk nincs akkora különbség, az a 30.000 Ft simán elmenne a bejárási és stb. költségekre.
Köszi előre is a válaszokat!
Én 130000ft körül kerestem a gyedem 86000ft.De én jobban járok mert a mi kerületünk(XI.)azoknak a szülőknek aki nem viszik bölcsibe a 2-3 éves gyermeküket azoknak ad havi 60000ft-ot!És van egy picurom rá kapom a gyedet és a kétévesre pedig a kerületi pénzt!
Remélem most a választások után is így marad!
szia de jó nektek hogy ennyiből tartjátok el! :)
Na ezt nem kötekedés képpen írtam!
Nekem a bérem 70-72E volt
A mostani gyedem pedig 40-42E ft
Gyed maximumot kapok, aminek a bruttója 100100 Ft. Nettó 86 ezek körül van. Ennyit kapok kézhez.
Jól jártam, mert tavaly májustól új munkahelyem van, ahol csak 110 ezer körül volt a nettóm, áprilisig viszont havi 250-et kaptam, és volt egy 300 ezres jutalmam, úgyhogy az jól megdobta a tgyásomat is, és így a gyedem is maximális.
Szia.
105-110 volt nettóba.A gyedem 79ezer,ami október 27én lejár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!