Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Olívia névről?

Mit gondoltok az Olívia névről?

Figyelt kérdés
Becézni, hogy lehetne ami jól hangzik? Láttok e benne valami negatívumot? Kinek tetszik? Mit gondoltok róla? Andád e ezt a nevet? Ritka vagy gyakori mostanában?

2023. jan. 21. 06:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép név. Nagyon erősen gondolkodtunk azon ,hogy ez lesz a kislányunk neve. Végül nem ezt a nevet kapta.

Másodjára kisfiam született.

Most 7 hetes várandós vagyok a 3.babaval. Férjemnek mondtam ,hogy az Olivia nagyon erősen a második kedvenc nevem. Szóval nagyon esélyes ,hogy megkapja ezt a nevet. De szerencsére neki is nagyon tetszik.☺️

Gyakori,nem gyakori ,ez minket teljesen hidegen hagy.😀

2023. jan. 21. 10:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
teljesen ok, vállalható, szép hangzású, és nem is tucat név
2023. jan. 21. 10:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű név. Becézni minek?
2023. jan. 21. 10:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Szép, nőies, adnám, viselném. Becézni nemnagyon becézném, vagy pl van egy Olívia, aki Molli. Az például tetszik.

Pl van Annának is becézése Panni, Istvánnak is Pisti. Hogy plusz egy betű van az elején.

2023. jan. 21. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:
*vagy pl András-Bandi
2023. jan. 21. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem tetszik, egyből az olvíaolajra gondolok amikor meghallom
2023. jan. 21. 17:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egészen addig szépnek tartottam amíg nem lett a leggyakrabban adott nevek között. Azóta már semlegessé vált. Előbb adnám már a Líviát.
2023. jan. 22. 07:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik különösebben, de nem is utálom, elfogadható név. Az előzőekből következően nem adnám. Becézni Livinek lehetne talán vagy Olívnak, bár arról eszembe jut Popej szerelme. A Via szerintem nagyon fura becenév (és latinul utat, utcát jelent), a Vivi meg a Viviené. Az Oli fiús. Mostanában gyakran előkerülő név, valószínűleg egyre népszerűbbé válik. Pozitívuma, hogy nemzetközi, máshol is ismerik, tudják, hogyan kell kiejteni.
2023. jan. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!